ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στις Κεντρικές Φυλακές 40χρονος για «ύποπτο» πακέτο

Θα περάσει τέσσερα χρόνια στην φυλακή

Το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε σήμερα στη Λεμεσό, καταδίκασε 40χρονο σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση ναρκωτικών.

Ο 40χρονος είχε συλληφθεί από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών στις 12 Απριλίου, 2019, όταν παρέλαβε ταχυδρομικό πακέτο, το οποίο περιείχε ποσότητα κοκαΐνης βάρους ενός κιλού και 140 γραμμαρίων περίπου.

Το πακέτο με την ποσότητα κοκαΐνης είχε αφιχθεί στην Κύπρο την προηγούμενη μέρα από άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Τα γεγονότα της υπόθεσης:

Συγκεκριμένα, στις 11 Απριλίου, 2019, αφίχθηκε στην Κύπρο από άλλη Ευρωπαϊκή χώρα, ταχυδρομικό πακέτο, το οποίο περιείχε ποσότητα κοκαΐνης βάρους ενός κιλού και 140 γραμμαρίων περίπου.

Το μεσημέρι της επόμενης μέρας, 12 Απριλίου, το πακέτο παραδόθηκε στον 40χρονο παραλήπτη του, ο οποίος και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα από μέλη της ΥΚΑΝ.

Κατά την ώρα της παράδοσης, στην περιοχή θεάθηκε 26χρονος, ο οποίος περιφερόταν ύποπτα με τη μοτοσικλέτα του. Ο 26χρονος προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα ιδιωτικό και ένα αστυνομικό όχημα, ενώ στη συνέχεια ανακόπηκε από μέλη της ΥΚΑΝ και συνελήφθη βάσει Δικαστικού εντάλματος.

Με Δικαστικό ένταλμα επανασυνελήφθη την ίδια μέρα και ο 40χρονος.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 36χρονου, ο οποίος συνελήφθη από μέλη της ΥΚΑΝ, βάσει Δικαστικού εντάλματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X