ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στις φλόγες εν κινήσει λεωφορείο με επιβάτες στον αυτοκινητόδρομο

Τέθηκε σε συναγερμό η Πυροσβεστική - Δεν έχει τραυματιστεί κανείς

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι η αριστερή λωρίδα βραδείας πορείας, του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την έξοδο προς την Λάρνακα, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, θα παραμείνει κλειστή προσωρινά λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 6.00 τα ξημερώματα σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου, σε λεωφορείο το οποίο κινείτο στον αυτοκινητόδρομο και το οποίο ακινητοποιήθηκε στην αριστερή λωρίδα πορείας.

Η πυρκαγιά κατασβήστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ κατά το περιστατικό δεν έχει τραυματιστεί οποιοσδήποτε από τους επιβάτες του λεωφορείου ή άλλο πρόσωπο.

 

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας, οι οποίοι βρίσκονται στο σημείο για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας προς το κοινό.

Στην επαρχία Πάφου, λόγω υπερχείλισης ποταμών, κατολισθήσεων και υποχώρησης του οδοστρώματος, παραμένουν κλειστοί για την τροχαία κίνηση οι ακόλουθοι δρόμοι:

• Αγίου Νικολάου - Πέρα Βάσας, στο γεφύρι Τζιελεφού

• Κελοκεδάρων - Αμαργέτης - Νατάς, στο γεφύρι Ζιριπιλλή

• Σαλαμιούς – Γαλαταριάς, στο γεφύρι Παναγίας του Σίντι

• Αγίου Νικολάου – Μαντριών

• Δρόμος Αγίου Δημητριανού προς Κρήτου Μαρόττου

Κατολισθήσεις σημειώθηκαν και σε διάφορα σημεία των δρόμων Αγίου Νικολάου - Καμιναριών και Σταυροκόννου - Φιλούσας και καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να είναι ισιαίτερα προσεκτικοί.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας προς αποφυγή τροχαίων συγκρούσεων.

Το κοινό, πριν από κάθε μετακίνησή του, μπορεί να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου, από την κατηγορία «Οδικό δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X