ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στηρίζουν τα τρία ανήλικα παιδιά του Ροδίνη - Έτσι θα βοηθήσετε

Έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο

24news team

Έρανος για οικονομική στήριξη των τριών ανήλικων παιδιών του άτυχου Ροδίνη Χριστοδούλου, ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε στις 19 Δεκεμβρίου, πραγματοποιείται αυτές της ημέρες μέχρι τις 31 Μαρτίου. 

Παράκληση των διοργανωτών του εράνου είναι όσοι κάνουν εισφορά να αφήνουν και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Πώς συνέβη το μοιραίο:

Το τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στον 37χρονο Ροδίνη Χριστοδούλου, πατέρα τριών παιδιών, σημειώθηκε γύρω στις 9:15 το πρωί του Σαββάτου (19/12) στον δρόμο Αγίου Μάμα-Καπηλειού. Ο 37χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, συγκρούστηκε βίαια με διπλοκάμπινο όχημα.

O άτυχος Χριστοδούλου έφερε προστατευτικό κράνος. Σημειώνεται ότι, ο 37χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τις εξετάσεις στην σκηνή, φάνηκε ότι το διπλοκάμπινο που οδηγείτο από 86χρονο φέρεται να ανέκοψε την πορεία της μοτοσικλέτας.

Ο διευθυντής της Τροχαίας Αρχηγείου, κ. Γιαννάκης Γεωργίου σε δηλώσεις του στην σκηνή, ανέφερε: «O 86χρονος οδηγούσε το διπλοκάμπινο όχημα του με συνοδηγό τη σύζυγό του, όταν σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από στροφή, επιχείρησε να στρίψει δεξιά για το περβόλι του. Κατά την στροφή συγκρούστηκε βίαια με μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε 36χρονος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X