ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην κορυφή του ψηλότερου κτηρίου στην Κύπρο (Pics)

Η Λευκωσία από τα 135 μέτρα

To υψηλότερο και μεγαλύτερο οικιστικό κτήριο που έχει ανεγερθεί στην Κύπρο μέχρι στιγμής, παρουσίασε η εταιρεία CYFIELD. To κτήριο 360 βρίσκεται στη Λεωφόρο Μακαρίου στην καρδιά της Λευκωσίας και έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Όπως ανέφερε στην παρουσίαση ο CEO της Cyfield Γιώργος Χρυσοχός μέρος του κτηρίου είναι από τώρα κατοικήσιμο, αφού ήδη ολοκληρωθεί τα parking, οι κοινόχρηστοι χώροι όπως το lobby και οι ανελκυστήρες, ο χώρος της πισίνας, το spa με την sauna και το steam bath, το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και το residents club. Έχει ήδη παραδοθεί το ένα από τα καταστήματα και υπολογίζεται ότι τον Αύγουστο θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις διαμερισμάτων.



«Το 360 είναι ένα νέος τρόπος κατοίκησης κατάλληλο για τις ανάγκες της εποχής μας. Προσφέρει κατοίκηση σε ένα σύγχρονο κτήριο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, στο κέντρο της πόλης, σε ένα κτήριο που δεν επιβαρύνει το περιβάλλον, με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, και ψηλή ασφάλεια. Η θέα, η οποία επεκτείνεται σε όλα τα σημεία της Λευκωσίας, από τον Πενταδάκτυλο, στην πεδιάδα της Μεσαορίας, στα βουνά του Τροόδους, ακόμα και μέχρι την θάλασσα της Μόρφου είναι ένα μοναδικό πλεονέκτημα του 360», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι το 360 έγινε η αφορμή να ξεκινήσει μια καλύτερη εποχή για την Μακαρίου που σταδιακά, βρίσκει την παλιά της αίγλη με καινούρια καταστήματα, εστιατόρια και κτήρια.



«Σε συνδυασμό με τα έργα αναβάθμισης του κέντρου, όπως για παράδειγμα, την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου, την ολοκλήρωση της πλατεία ελευθέριας και την πλακόστρωση του τριγώνου Ευαγόρου, Μακαρίου και Στασικράτους, η επιστροφή στο κέντρο αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όλους. Το κέντρο της Λευκωσίας μεταμορφώνεται σιγά σιγά σε ένα σύγχρονο κέντρο εφάμιλλο άλλων Ευρωπαϊκών πρωτευουσών», ανέφερε.

Αναφερόμενος στο σχεδιασμό του έργου, είπε ότι το κυλινδρικό κτήριο προφέρει θέα τριακοσίων εξήντα μοιρών έχει χρωματισμό βασισμένο στο χρώμα των τειχών της Λευκωσίας, έχει ύψος 135 μέτρα, με 34 ορόφους, 120 διαμερίσματα, 3 καταστήματα, 2 εστιατόρια, πισίνα, γυμναστήριο, σαλόνι για εκδηλώσεις και 3 υπόγεια με 320 χώρους στάθμευσης και αποθήκες.
Με έκταση 34,000 τετραγωνικών μέτρων είναι το μεγαλύτερο κτήριο της Κύπρου, και το ψηλότερο κτήριο αυτή τη στιγμή στο νησί.

Το εστιατόριο και club, στην κορυφή του κτηρίου στον 33ο και 34ο όροφο, θα είναι το ψηλότερο εστιατόριο στην Κύπρο.



Συμπλήρωσε επίσης ότι το 360 είναι ιδιαίτερα φιλικό στο περιβάλλον, με πιστοποιητικό ενεργειακής κλάσης Α’ και ειδικές μονώσεις, τριπλά τζάμια, φωτιστικά χαμηλής κατανάλωσης, συστήματα διαλογής σκουπιδιών, και άλλα που μειώνουν το ενεργειακό αποτύπωμα του κτηρίου.
Οι τιμές των διαμερισμάτων ξεκινούν από €250,000 για διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, €280,000 για διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων και €330,000 για διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων. Στους ψηλότερους ορόφους, η τιμή ανεβαίνει.

Όπως ανέφερε ο κ. Χρυσοχόος Κύπριοι και ξένοι έχουν ήδη αγοράσει περισσότερο από το 50% του κτηρίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X