ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε σοβαρή κατάσταση στην Εντατική παραμένει ο 15χρονος μαθητής

Ετοιμότητα ακόμα και για μεταφορά στο εξωτερικό

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Λευκωσίας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο 15χρονος μαθητής της Α’ Λυκείου που χτες υπέστη το πρωί λιποθυμικό επεισόδιο ενώ βρισκόταν στο σχολείο του.

Ο 15χρονος μετά την εισαγωγή του στο ΓΝ Λευκωσίας εξετάστηκε από νευροχειρούργους και ακολούθως υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.


Διπλό φονικό: Την Παρασκευή απαντήσεις στον δικηγόρο της Σιάμς


Εξάλλου, σε δηλώσεις της στο, OMEGA, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, ανέφερε ότι «Η κατάσταση του παιδιού είναι κρίσιμη όμως σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη το Υπουργείο Υγείας δηλώνει την ετοιμότητα του να κινήσει όλους τους μηχανισμούς του για αποστολή του παιδιού στο εξωτερικό μόλις του ζητηθεί».

Ανοιχτό παραμένει ακόμα και το ενδεχόμενο γιατροί να έρθουν από το εξωτερικό για να συνδράμουν στην θεραπεία του 15χρονου μαθητή.


Σκύλοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν ποδηλάτη και πεζή


Τα γεγονότα

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, ο 15χρονος μετά το λιποθυμικό επεισόδιο μεταφέρθηκε αρχικά στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πάφου, όπου διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί χτες , όταν ο μαθητής έχασε τις αισθήσεις του, ενώ βρισκόταν σε αίθουσα του εκπαιδευτηρίου στο οποίο φοιτά.


Nicosia Mall: Αυτά είναι τα καταστήματα που διαθέτει (λίστα,χάρτης, pics)


Άμεσα στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον μαθητή στο ΓΝ Πάφου, όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία.

Στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, οι επί καθήκοντι ιατροί έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στο ΓΝ Λευκωσίας, αφού ο μαθητής παρουσίαζε διάχυτη αιμορραγία εγκεφάλου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση