ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην αντεπίθεση οι εκπαιδευτικοί - Αγωγές με φόντο τις περικοπές μισθών

Μήνυσή με αποδέκτη το Υπουργείο Παιδείας

Οι εκπαιδευτικοί απαντούν στις αποκοπές μισθών και στην Κυβέρνηση με αγωγές, γεγονός που έκανε γνωστό ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΔ, Χάρης Χαραλάμπους , μέσα από ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.


«Γάζωσαν» με τέσσερις σφαίρες τον Χριστοδούλου


Συγκεκριμένα έγραψε:

Οι Οργανωμένοι Γονείς ζήτησαν μετά και από συνεννόηση με τις Εκπαιδευτικές Οργανώσεις από τον Υπουργό Παιδείας, να αναπληρωθούν τα μαθήματα που χάθηκαν στην 48ωρη απεργία με άλλες 2 μη εργάσιμες μέρες.

Δυστυχώς ο Υπουργός Παιδείας και η Κυβέρνηση που τάχα κόπτονται για τη μεγιστοποίηση του διδακτικού χρόνου των μαθητών, προτίμησαν την άμεση και σε χρόνο ρεκόρ αποκοπή μισθών των εκπαιδευτικών αντί να αποδεχτούν την πιο πάνω εισήγηση.


«Πνιγόμαστε» από την σκόνη - Συστάσεις στις ευάλωτες ομάδες (ΧΑΡΤΗΣ)


Εμφανείς οι λόγοι που επέλεξαν να αγνοήσουν τους Οργανωμένους γονείς.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, αλλά και τη νομική συμβουλή των νομικών μας συμβούλων, θα προχωρήσουμε ως Εκπαιδευτικές Οργανώσεις σε αγωγή για το θέμα των αποκοπών μισθών.

Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά πως οι μισθοί δεν είναι το ζητούμενο. Ζητούμενο είναι η άρση της παρανομίας και η αποτροπή της αυθαιρεσίας του εργοδότη, αν αποδειχτεί κάτι τέτοιο στο δικαστήριο. Τα χρήματα αν και εφόσον κερδηθεί η δική, θα αποφασιστεί από τα μέλη μας που θα δοθούν.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση