ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στη φυλακή το παμπόνηρο ζεύγος - Ξάφρισαν κοσμηματοπωλείο στην Πάφο

Πως ξεγέλασαν τον ιδιοκτήτη

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον ζεύγους Ευρωπαίων πολιτών για υπόθεση κλοπής κοσμηματοπωλείου στο εμπορικό κέντρο της Πάφου. Οι δύο ηλικίας 37 χρόνων ο άντρας και 32 ετών η γυναίκα παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου Πάφου προκειμένου να τους ανακοινωθεί η ποινή τους για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής, που διαπράχθηκαν στις 9 Οκτωβρίου, 2018 στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και το ιστορικό της υπόθεσης το ζεύγος συνελήφθη στην Πόλη Χρυσοχούς . Αυτοί απέσπασαν από κοσμηματοπωλείο στην Πάφο πενήντα δακτυλίδια αξίας περίπου 20 χιλιάδων ευρώ προσποιούμενοι τους πελάτες.


Δακρυσμένος ξέσπασε μπροστά στους βουλευτές (vid)


Συγκεκριμένα, ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μακαρίου στο εμπορικό κέντρο της Πάφου κατήγγειλε ότι την ώρα που ετοιμαζόταν να αναχωρήσει από το κατάστημά του το μεσημέρι , εισήλθαν στο μαγαζί ένας άντρας και μια γυναίκα που μιλούσαν Αγγλικά.

Σε κάποια στιγμή η γυναίκα του απέσπασε την προσοχή ζητώντας του πληροφορίες για διάφορα κοσμήματα.

Όταν σε κάποια στιγμή ο παραπονούμενος έστρεψε την πλάτη για να εξυπηρετήσει την γυναίκα, ο άντρας που την συνόδευε φέρεται να άρπαξε μια πλαστική κοσμηματοθήκη η οποία περιείχε 50 δαχτυλίδια .Ακολούθως τοποθέτησε την κοσμηματοθήκη πίσω στην πλάτη του και μέσα από την φανέλα του και τελικά εξήλθε του καταστήματος.

Τις εικόνες κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει το κοσμηματοπωλείο. Ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε την κλοπή αργά το απόγευμα και άμεσα κάλεσε την Αστυνομία.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Η Αστυνομία εξ αρχής έδωσε στην δημοσιότητα τόσο τις εικόνες που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του κοσμηματοπωλείου όσο και την περιγραφή τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X