ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στα ύψη η θερμοκρασία - Έρχεται και άνοδος!

Εποχική χαμηλή πίεση και σχετικά θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Νωρίς το πρωί πιθανό να παρατηρείται τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, στα παράλια, που σύντομα θα διαλυθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως θαλάσσιοι ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα παράλια, το απόγευμα, ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί μέχρι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 35 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια.

*Το Τμ. Μετεωρολογίας εξέδωσε Κίτρινη Προειδοποίηση για την Παρασκευή (24/7) η οποία ισχύει από τις 13:00 μέχρι τις 17:00



Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά, στα παράλια, πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Κυριακή, παραμένοντας πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Τη Δευτέρα αναμένεται μικρή περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X