ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στα χέρια της Αστυνομίας δύο πρόσωπα για υποθέσεις πλαστοπροσωπίας

Νέες υποθέσεις πλαστοπροσωπίας

ΚΥΠΕ

Υπό κράτηση τέθηκαν δυο πρόσωπα ηλικίας 21 και 36 ετών για υπό διερεύνηση υπόθεση πλαστοπροσωπίας, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου στην Πάφο.

Σύμφωνα με το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, νωρίς το απόγευμα σήμερα φέρεται να παρουσιάστηκε γυναίκα αφρικανικής καταγωγής στο αεροδρόμιο Πάφου για να αναχωρήσει για Γαλλία. Στον διαβατηριακό έλεγχο παρουσίασε δελτίο ταυτότητας Πορτογαλίας. Ηγέρθησαν υπόνοιες ότι πιθανόν να είναι πλαστό. Ανακρινόμενη είπε ότι είναι 21 ετών και είναι αιτήτρια πολιτικού ασύλου. Ακολούθως αυτή συνελήφθη ως ύποπτη για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας.

Λίγο πιο μετά στις 14:50 φέρεται να παρουσιάστηκε άντρας αφρικανικής καταγωγής στο αεροδρόμιο Πάφου παρουσιάζοντας κατά τον διαβατηριακό έλεγχο γαλλικό δελτίο ταυτότητας. Για το δελτίο ταυτότητας, ηγέρθηκαν υπόνοιες ότι η ταυτότητα που παρουσίασε είναι πλαστή. Ακολούθως αυτός ανακρίθηκε και είπε ότι είναι αιτητής πολιτικού ασύλου, ηλικίας 36 ετών και συνελήφθη επίσης ως ύποπτος για πλαστοπροσωπία.

Εναντίον και των δύο προσώπων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης για συνωμοσία διάπραξης κακουργήματος, πλαστοπροσωπία, και κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και τελούν υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X