ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στα χέρια της αστυνομίας δύο ανήλικοι για υπόθεση ξυλοδαρμού

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί τις προηγούμενες μέρες άλλα τέσσερα πρόσωπα, ηλικίας 17 και 15 ετών.

Στη σύλληψη ακόμη δύο προσώπων, ηλικίας 15 και 14 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης. Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί τις προηγούμενες μέρες άλλα τέσσερα πρόσωπα, ηλικίας 17 και 15 ετών.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, στις 31 Δεκεμβρίου, 2020, από 53χρονο και 23χρονο, κατοίκους Λεμεσού. Σύμφωνα με τους παραπονούμενους, γύρω στις 11.00 το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου, δέχθηκαν επίθεση από άγνωστα τους πρόσωπα, σε πάρκο δίπλα από την οικία τους.

Οι δύο είχαν μεταβεί στη σκηνή για να μετακινήσουν το αυτοκίνητο του 23χρονου, σε κοντινή απόσταση από το οποίο υπήρχε εστία φωτιάς. Εκεί βρισκόταν αριθμός νεαρών προσώπων, τα οποία φέρονται να τους επιτέθηκαν και να τους κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός τους.

Αφού κατάφεραν να ξεφύγουν, ο 53χρονος μετέφερε τον 23χρονο σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, μώλωπες και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας σχετικά με το περιστατικό, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον τριών 17χρονων, δύο 15χρονων και ενός 14χρονου, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης. 

Οι δύο από τους τρεις 17χρονους συνελήφθησαν στις 3 Ιανουαρίου, ενώ την επόμενη μέρα συνελήφθησαν ο τρίτος 17χρονος και ο ένας 15χρονος. Το απόγευμα χθες συνελήφθησαν ο 14χρονος και ο δεύτερος 15χρονος.

Οι έξι ύποπτοι κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα υπό διερεύνηση αδικήματα που φέρεται να διέπραξαν και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου σε κατοπινό στάδιο, με τον Αστυνομικό Σταθμό Καλού Χωριού να συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση