ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι έδρασε η σπείρα διαρρηκτών στη Λεμεσό

Ψάχνουν ακόμη δύο

Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα από τη Ρωσία πέρασε η Αστυνομία, τα οποία εντοπίστηκαν λίγο μετά τη διάρρηξη κατοικίας στον Άγιο Τύχωνα Λεμεσού. Καταζητούνται επίσης δυο ακόμη πρόσωπα, ένας άνδρας και μια γυναίκα, επίσης από τη Ρωσία, που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00, όταν ήχησε το σύστημα συναγερμού κατοικίας, ο ιδιοκτήτης της οποίας βρίσκεται στο εξωτερικό. Στη σκηνή μετέβη ιδιώτης φρουρός, ο οποίος εντόπισε τρία πρόσωπα να εξέρχονται από την αυλή της οικίας, ενώ όταν τους κάλεσε να σταματήσουν, αυτοί τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας πίσω τους μια τσάντα. Γυναίκα που βρισκόταν σε σταθμευμένο όχημα ενοικιάσεως, εγκατέλειψε επίσης το χώρο, όταν έγινε αντιληπτή από τον φρουρό ασφαλείας.

Άμεσα ανταποκρίθηκαν άνδρες του ΟΠΕ Λεμεσού, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν δυο πρόσωπα, που απομακρύνονταν από την περιοχή, ενώ θεάθηκε και το όχημα ενοικιάσεως, η οδηγός του οποίου ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε, όταν επιχειρήθηκε να ανακοπεί για έλεγχο.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ σε παρακείμενο χώρο στάθμευσης εντοπίστηκε εγκαταλειμμένο το αυτοκίνητο ενοικιάσεως.

Από τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε πως κλάπηκαν κοσμήματα και οινοπνευματώδη ποτά, συνολικής αξίας 2,825 ευρώ.

Οι δυο ύποπτοι οδηγήθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου αναγνωρίστηκαν από τον φρουρό ασφαλείας και συνελήφθηκαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων.

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε και εναντίον της οδηγού, 41 χρόνων από τη Ρωσία, ενώ η Αστυνομία εξασφάλισε τα στοιχεία και του τρίτου προσώπου που θεάθηκε στη σκηνή, επίσης ρωσικής καταγωγής και αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν αποκλείεται να πρόκειται για σπείρα διαρρηκτών που έφθασε από το εξωτερικό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X