ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκαριστικές εικόνες από Αγία Νάπα: Έσπασε μπουκάλι στο κεφάλι (Pics)

Το σπάει στο κεφάλι του και ματώνει

Πολλά είναι τα περιστατικά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, κατά καιρούς, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν ο τουρισμός βρίσκεται στο αποκορύφωμά του. Επίσης, είναι γνωστή η προτίμηση των νεαρών Βρετανών στην Αγία Νάπα, με αποτέλεσμα τα βρετανικά ΜΜΕ να ασχολούνται συχνά με το νησί μας.

Αυτή την φορά, ένα βίντεο που σοκάρει και προέρχεται από την Αγία Νάπα, κάνει τον γύρο των βρετανικών ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, στο βίντεο, φαίνεται ένας Σκωτσέζος τουρίστας να σπάει στο κεφάλι του ένα γυάλινο μπουκάλι και να τραυματίζεται πάνω από το μάτι, αιμορραγώντας.

Διαβάστε, επίσης: Αυτό το ψάρι έστειλε την Κύπρια ηθοποιό στο νοσοκομείο (Pics)

Σύμφωνα με την «Mirror», ο άντρας επίσης άρθρωσε και αντι-καθολικό λόγο, κατά του Πάπα, προτού προβεί στην ριψοκίνδυνη πράξη του.

Στο βίντεο, το οποίο αφαιρέθηκε από διάφορα βρετανικά ΜΜΕ, για προφανείς λόγους, ακούγονται φωνές που προσπαθούν να αποτρέψουν τον άνδρα από το να σπάσει στο κεφάλι του το μπουκάλι. Ωστόσο, εκείνος φαίνεται αποφασισμένος, οπότε παίρνει το μπουκάλι τυλιγμένο σε μια ζακέτα και προβαίνει στην απίστευτη πράξη του.

Διαβάστε, επίσης: Λεμεσός: Μυστήρια καταγγελία για καυγά και απειλή με όπλο

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X