ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοβαρό τροχαίο: Χειρουργήθηκε στο κεφάλι ο 14χρονος - Η κατάσταση υγείας της γιαγιάς του

Νεότερα για την κατάσταση υγείας των τραυματιών

Σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ο 14χρονος  που επέβαινε οχήματος που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο στην Επαρχία Πάφου, την Κυριακή (12/7).

Θυμίζουμε ότι, ο 14χρονος υπέστη κάταγμα κεφαλής και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για νοσηλεία. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ο ανήλικος, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι και στην συνέχεια διασωληνώθηκε, ώστε να υποστηριχθεί μετεχειρουργικα. Η κατάσταση υγείας τους ενώ είναι σοβαρή, δεν παρουσιάζει, φαίνεται να παραμένει σταθερή, χωρίς σημάδια επιδείνωσης.

Η γιαγιά του 14χρονου, η οποία επίσης επέβαινε στο όχημα και τραυματίστηκε σοβαρά (υπέστη κάταγμα σπονδύλου και αιμοθώρακα) αφού νοσηλεύθηκε αρχικά στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, πλέον, έχει μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική στην Λεμεσό. Η κατάσταση της υγείας της 57χρονης, είναι σταθερή, ενώ δεν νοσηλεύεται στην ΜΕΘ.

Νοσηλεύονται και οι υπόλοιποι

Θυμίζουμε ότι στο ίδιο όχημα, επέβαιναν η 40χρονη μητέρα του 14χρονου και δύο αδέλφια του ηλικίας 15 και 17 ετών. Το αυτοκίνητό τους, συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο Γερμανοί ηλικίας 61 και 55 ετών.

Όλα τα πιο πάνω πρόσωπα, συνεχίζουν να νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, με την κατάσταση της υγείας τους να είναι εκτός κινδύνου.


Σοβαρό τροχαίο: Τι έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας - Κρίσιμα ο 14χρονος


Θυμίζουμε ότι, η 15χρονη υπέστη κάταγμα στο αριστερό χέρι. Η 17χρονη υπέστη θλαστικά τραύματα σε διάφορα σημεία στο σώμα, ενώ η 40χρονη υπέστη θλαστικό τραύμα στο κεφάλι.

Κάταγμα στο αριστερό χέρι υπέστη και η 61χρονη, ενώ ο 55χρονος παρουσιάζει πόνο στον αυχένα.

Το τροχαίο

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, σε σημείο του δρόμου Προδρομίου – Δρούσειας.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις της Αστυνομίας φαίνεται ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 40χρονη, με συνοδηγό 17χρονη και συνεπιβάτες στα πίσω καθίσματα τον 14χρονο, 15χρονη και 57χρονη, με κατεύθυνση προς τη Δρούσεια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέκκλινε της πορείας του και συγκρούστηκε μετωπικά, με το αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος, με συνοδηγό την 61χρονη, και είχε κατεύθυνση προς το Προδρόμι.

Σημειώνεται ότι στο πρώτο αυτοκίνητο επέβαιναν η μητέρα, τα τρία παιδιά και η γιαγιά τους, ενώ στο δεύτερο αυτοκίνητο, ζεύγος Γερμανών. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X