ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία - Όχημα παρέσυρε πεζή και την εγκατέλειψε

Στο νοσοκομείο η 39χρονη - Αναζητείται ο οδηγός

Τον οδηγό αυτοκινήτου τύπου pick-up, μονοκάμπινο ή διπλοκάμπινο, ανοιχτού χρώματος, αναζητεί η Αστυνομία, σε σχέση με τροχαία σύγκρουση, η οποία συνέβη το απόγευμα σήμερα Κυριακή, 12 Μαΐου, 2019, στην Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.45 το απόγευμα της Κυριακής, ενώ ο οδηγός του pick-up οχήματος, οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην λεωφόρο Καντάρας, στην περιοχή Παλλουριώτισσας, στην Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φέρεται να χτύπησε με το όχημα του, 39χρονη, η οποία βρισκόταν πεζή, έξω από το σταθμευμένο αυτοκίνητο της.

Ο αναζητούμενος οδηγός εγκατέλειψε με το όχημα του τη σκηνή της τροχαίας σύγκρουσης. Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, όπου διενήργησαν εξετάσεις, ενώ η 39χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις. Η 39χρονη φέρει χτύπημα στο κεφάλι, φαίνεται ωστόσο ότι είναι εκτός κινδύνου.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του εν λόγω οδηγού και του εν λόγω αυτοκινήτου, καθώς και οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες της τροχαίας σύγκρουσης, να επικοινωνήσει με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή στους τηλεφωνικούς αριθμούς άμεσης επέμβασης 112 ή 199 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Τις εξετάσεις συνεχίζει η Τροχαία Λευκωσίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X