ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σκαρφαλώνει» και πάλι ο υδράργυρος

Θα φτάσουν σε ψηλότερα επίπεδα οι θερμοκρασίες

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ µετά το µεσηµέρι θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και τοπικά στα νοτιοδυτικά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και αργότερα τοπικά στα προσήνεµα λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 31 στα δυτικά παράλια, στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 28 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ µετά το µεσηµέρι θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία αναµένεται να σηµειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήµερο για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X