ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η μητέρα που «έσφαξε» τον 7χρονο στα κατεχόμενα

Μαχαίρωσε το παιδί για μια ανάρτηση του πρώην συζύγου της

Μεγάλη δόση αντιβίωσης λαμβάνει στο νοσοκομείο όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται από τις 11 Ιουνίου με βρογχοπνευμονία η παιδοκτόνος μητέρα Μπιλγκέ Λορτν Κουντουρατζί.

Σύμφωνα με την Γενί Ντουζέν, διαπιστώθηκε ότι ο ένας από τους δύο πνεύμονες της 36χρονης δεν λειτουργεί και για να βοηθηθεί η αναπνοή της έχει μηχανική υποστήριξη. Η υπόδικος παιδοκτόνος νοσηλεύεται, όπως αναφέρεται, σε ειδικό δωμάτιο, όχι όμως στην εντατική.

Παιδοκτόνος εξαιτίας μιας ανάρτησης

Η Κίπρις ποστασί, σε δημοσίευμα, ανέφερε ότι σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε η Μπιλγκέ Λορντ Κουντουρατζί, εκνευρίστηκε λόγω μιας ανάρτησης του εν διαστάσει συζύγου της, με τον οποίο βρίσκονται σε διαδικασία διαζυγίου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προσπάθησε να σκοτώσει το παιδί της και να θέσει τέρμα στη ζωή της. Σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ ο εν διαστάσει σύζυγος είναι «αστυνομικός».

Η ίδια ηλεκτρονική ιστοσελίδα αναφέρει ότι η 36χρονη μαχαίρωσε τον 7χρονο γιο της ενώ κοιμόταν το βράδυ της 26ης Μαϊου και όταν το πρωί της επόμενης κατάλαβε ότι δεν είχε ακόμη ξεψυχήσει τον μαχαίρωσε ξανά. Η δολοφόνος, αναφέρει η Κίπρις ποστασί, το βράδυ της 27ης Μαϊου, όταν κατάλαβε ότι ο γιος της είχε πεθάνει προσπάθησε να θέσει τέρμα στη ζωή της.

Όπως αναφέρεται, ο πατέρας της 36χρονης Ταχίρ Λορντ και η μητέρα της Σιουμέρ μετέβηκαν μαζί στο διαμέρισμα της κόρης τους και άνοιξαν με το δικό τους κλειδί. Η εικόνα που αντίκρισε ο παππούς του προκάλεσε σοκ και μεταφέρθηκε στο «κρατικό» νοσοκομείο Λευκωσίας όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε. Να σημειωθεί ότι σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η γιαγιά, η οποία βρίσκεται υπό παρακολούθηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X