ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε Λευκωσία και Λεμεσό η η συγκλονιστική παράσταση το «Δείπνο»

Δύο ζευγάρια, ένα έγκλημα, τρία παιδιά και ένα σκοτεινό μυστικό

Για τρείς μοναδικές παραστάσεις έρχεται στην Κύπρο «Το Δείπνο», το συγκλονιστικό ψυχολογικό θρίλερ του Χέρμαν Κοχ που έγινε best seller προκαλώντας παγκόσμια αίσθηση. Το πολυσυζητημένο μυθιστόρημα του Ολλανδού συγγραφέα που έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 25 χώρες στον κόσμο, ανεβαίνει στις 23 και 24 Μαΐου 2019, στις 20:30, στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού και στις 25 Μαΐου, στις 18:00, στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών.

Δύο ζευγάρια, ένα έγκλημα, τρία παιδιά και ένα σκοτεινό μυστικό που δεν πρέπει να αποκαλυφθεί, παρουσιάζεται μπροστά στα μάτια του κοινού μέσα από ένα επικίνδυνο δείπνο μιας φαινομενικά ευτυχισμένης και σύγχρονης αστικής οικογένειας. Το σκοτεινό μυστικό που συνδέει τα δύο ζευγάρια, αφορά σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα που έχουν διαπράξει τα παιδιά τους. Τα χειρότερα ένστικτα βγαίνουν στην επιφάνεια και το δείπνο μετατρέπεται σε ένα ανελέητο παιχνίδι επιβίωσης που βάζει σε σκληρή δοκιμασία τα όρια και τις αντοχές τους. Μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος για να προστατεύσει την οικογένεια και τα παιδιά του;

Πέντε σπουδαίοι πρωταγωνιστές, ο Στέλιος Μάινας, η Κατερίνα Λέχου, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, η Κατερίνα Μισιχρόνη και ο Γιώργος Κοτανίδης συνυπάρχουν μαζί στη σκηνή με μια ομάδα εξαιρετικών συντελεστών, δημιουργώντας μια παράσταση με πολύ σασπένς, που κόβει την ανάσα. Τη δραματουργική επεξεργασία και σκηνοθεσία ανέλαβε η Λίλλυ Μελεμέ, ενώ η μετάφραση ανήκει στην Κάτια Σπερελάκη.

Εισιτήρια προπωλούνται: www.soldoutticketbox.com, Ταμείο Παττιχείου, σε όλα τα καταστήματα Stephanis και σε επιλεγμένα So Easy Stores.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X