ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση - «Άγριος» ο καιρός

Βροχές και καταιγίδες

Σε ισχύ βρίσκεται η Κίτρινη προειδοποίηση που εξέδωσε χθες το απόγευμα η Μετεωρολογική Υπηρεσία για καταιγίδες συνοδευόμενες από χαλάζι, οι οποίες αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή. Η ένταση της βροχόπτωσης τοπικά μπορεί να ξεπεράσει τα 35 χιλιοστά ανά ώρα

Σήμερα ο καιρός θα κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει και χαλάζι, ενώ στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται να πέσει και χιόνι. Τα φαινόµενα τοπικά θα είναι έντονα ή και παρατεταµένα.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, γενικά µέτριοι 4 µποφόρ και παροδικά µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει και χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, γενικά µέτριοι 4 µποφόρ.

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως τις απογευµατινές ώρες.

Στις περιοχές των καταιγίδων πιθανό να πέσει και χαλάζι. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο τη ∆ευτέρα και θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την Τρίτη και την Τετάρτη, τα οποία είναι λίγο κάτω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X