ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διπλό φονικό - Αναβλήθηκε η αντεξέταση της Σιαμς

Ιατρικούς λόγους επικαλέστηκε ο συνήγορος του Τζιωνή

Προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί ήταν η συνέχεια της δίκης της πολύκροτης υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της Ντίνας Σεργίου, η οποία διαπράχθηκε στις 18 Απριλίου 2018 εντός της οικίας τους στον Στρόβολο.

Ωστόσο η αντέξεταση της Σάρας Σιαμς από τους συνηγόρους υπεράσπισης αναβλήθηκε έπειτα από αίτημα του δικηγόρου του Τζιωνή για ιατρικούς λόγους με την κατηγορούσα αρχή να μην φέρει ένστασή.

Επόμενη δικάσιμος Δευτέρα 22/7 η ώρα 9:00 το πρωί, ενώ αναβάλλεται και η αυριανή διαδικασία που ήταν προγραμματισμένη.

Στην προηγούμενη διαδικασία μεταξύ άλλων, η Σιαμς, αποκάλυψε πως έδωσε ψεύτικη κατάθεση στους ανακριτές ενώ ο πατέρας του Τζιωνή, της έλεγε «Σάρα αν ξέρεις κάτι να το πεις». Παρ’ όλα αυτά η Σάρα συνέχισε να μην λέει την αλήθεια στους ανακριτές φοβούμενη για την ζωή της.

Σε ερώτηση της Κατηγορούσας Αρχής γιατί έλεγε ψέματα, αυτή λύγισε και τρεμάμενη φωνή απάντησε: «Πίστευα ότι ο Τζιωνής θα βρει την τέλεια ιστορία να ξεγελάσει την αστυνομία. Αν άνοιγα εγώ το στόμα μου να πω κάτι, ίσως το επόμενο θύμα να ήμουν εγώ» προσθέτοντας ότι «είχε σκοτώσει δυο ανθρώπους. Μου είχε πει πως αν χρειαστεί θα ξανάσκοτώσει, γιατί να μην το κάνει και μαζί μου;». Εν τέλει η Σάρα είπε την αλήθεια στην Αστυνομία.

Σημειώνεται πως ο Λευτέρης Σολωμού παραδέχθηκε δύο κατηγορίες που αφορούν ληστεία και κατοχή επιθετικών οργάνων ενώ απαλλάχθηκε από τις υπόλοιπες κατηγορίες.

Ενώπιον δικαστηρίου ο ετεροθαλής αδερφός του Τζιωνή είπε «κουράστηκα ψυχολογικά, δεν επιθυμώ να είμαι παρών στην διαδικασία, κουράστηκα να προσπαθώ να αποδείξω την αθωότητα μου».

Κατηγορούμενοι πλέον στην υπόθεση διπλού φονικού στο Στρόβολο με θύματα τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και την Ντίνα Σεργίου παραμένουν ο Λοΐζος Τζιωνής και ο Μάριος Χατζηξενοφώντος.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X