ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ρόκυ Μπαλμπόα» … Νοκ άουτ με τα οκτώ μεγάλα blockbuster του θρυλικού ήρωα στο «ρινγκ» της Nova Cyprus!

Όλες οι ταινίες του Ρόκυ & άλλες μεγάλες πρεμιέρες τον Νοέμβριο στη Nova Cyprus- Διαθέσιμες και στην υπηρεσία Nova On Demand!

Με αφορμή την τελευταία ταινία της σειράς ταινιών του θρυλικού Ρόκυ με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, «Κριντ II» (Creed II), η Nova Cyprus έχει ετοιμάσει τον Νοέμβριο ένα μεγάλο αφιέρωμα και με τις οκτώ ταινίες του. Οι συνδρομητές της Nova Cyprus θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν δύο ταινίες του Ρόκυ από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη του μήνα από τις 22:00. Παράλληλα, όλες μαζί οι ταινίες θα βρίσκονται από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου και στην υπηρεσία Nova On Demand, κάτω από την ειδική κατηγορία «Rocky: Ο Θρύλος», έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν τη δυνατότητα να τις απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε ενσάρκωσε τον Ρόκυ σε οκτώ ταινίες: «Ρόκυ, τα χρυσά γάντια» (1976, Όσκαρ καλύτερης ταινίας), «Ρόκυ Νο2» (1979), «Ρόκυ Νο3: Ο θρίαμβος» (1982), «Ρόκυ Νο4» (1985), «Ρόκυ, η γιγαντομαχία» (1990), «Rocky Balboa» (2006), «Κριντ: Η γέννηση ενός θρύλου» (2015), το οποίο απέσπασε βραβείο Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου, και το πιο πρόσφατο, «Κριντ ΙΙ» (2018). Ο ηθοποιός έχει βοηθήσει στo σενάριο όλων των ταινιών, ενώ έχει σκηνοθετήσει και τέσσερις από αυτές.

Η φήμη του Ρόκυ, και της μεγάλης κινηματογραφικής σειράς ταινιών του, κέρδισε πολλούς ακολούθους και πολλές διακρίσεις, καθώς κατάφερε να εισέλθει ως μέλος του Hall of Fame (Δρόμος της Δόξας παγκόσμιας πυγμαχίας το 2011), να καταταχθεί 7ος καλύτερος χαρακτήρας στα 100 χρόνια ύπαρξης κινηματογράφου, από το Ινστιτούτο Αμερικάνικου Κινηματογράφου, και να γίνει ακόμα ένα μέλος του Hall of Fame (Δρόμος της Δόξας) των καλύτερων φανταστικών χαρακτήρων, το 2014.

Τον Νοέμβριο έρχονται και άλλες μεγάλες κινηματογραφικές πρεμιέρες στη Nova Cyprus, καθώς επίσης και ακόμα μία συναρπαστική σειρά της HBO. Ανάμεσα στα μεγάλα blockbuster και τις βραβευμένες ταινίες συγκαταλέγονται οι «Το πράσινο βιβλίο», με τους Βίγκο Μόρτενσεν και Μαχέρσαλα Αλί (3 Οσκαρ και 3 Χρυσές Σφαίρες Καλύτερης Ταινίας, Σεναρίου και Β’ Ανδρικού Ρόλου για τον Μαχέρσαλα Αλί), «Το βαποράκι» με τους Κλιντ Ίστγουντ και Μπράντλεϊ Κούπερ, «Vice: Ο δεύτερος στην ιεραρχία» (υποψήφια για το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας) με τους Κρίστιαν Μπέιλ, Εϊμι Ανταμς και Σαμ Ρόκγουελ οι οποίοι ήταν και οι τρεις υποψήφιοι για Όσκαρ για τις ερμηνείες τους, «Θα μπορούσες ποτέ να με συγχωρέσεις;», με τους υποψήφιους για Όσκαρ Μελίσα ΜακΚάρθι και Ριτσαρντ Ε. Γκραντ κ.α.

Παράλληλα, τον Νοέμβριο έρχεται και η νέα, πολλά υποσχόμενη σειρά της ΗΒΟ, «His Dark Materials». Η σειρά κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα, στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα, σε ταυτόχρονη προβολή με την Αμερική και με ελληνικούς υπότιτλους, ενώ η Prime Time προβολή είναι κάθε Τρίτη στις 22:00. Η υπόθεση ακολουθεί δυο παιδιά καθώς διασχίζουν παράλληλα

σύμπαντα και λαμβάνουν μέρος σε έναν πόλεμο, στη διάρκεια του οποίου συναντούν μάγισσες, δαίμονες και νοήμονα ζώα. Πρωταγωνιστούν οι Ντάφνι Κιν, Τζέιμς Μακαβόι Ρούθ Γουίλσον κ.α.
Όλες οι ταινίες και η σειρά διατίθενται και μέσω των υπηρεσιών Nova Go και Nova On Demand!

 Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema

· Κάνετε Like στη σελίδα της Nova Cyprus https://www.facebook.com/NovaCyprus/ για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των καναλιών της Nova Cyprus
· Μπείτε στο site της NovaCyprus www.novacyprus.com για να βλέπετε πάντα το ανανεωμένο πρόγραμμα όλων των καναλιών μας.
· Για περισσότερες πληροφορίες για το novago μπείτε στο www.novacyprus.com/novago  

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X