ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρέμος – Βίσση στηρίζουν την εκδήλωση #StandbyGreece

Από την Τρίτη το πρωί ξεκινά ο Ραδιομαραθώνιος για τους πληγέντες της Αττικής

Το παρόν τους στην πανμηντιακή εκστρατεία #StandbyGreece θα δώσουν την Τρίτη ο Αντώνης Ρέμος και η Άννα Βίσση. Οι δύο καλλιτέχνες θα ενώσουν τις φωνές τους μαζί με κυπριακά συγκροτήματα και θα τραγουδήσουν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 17:00 το απόγευμα στο Δημοτικό Κήπο, δίπλα από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 06:00 το πρωί της Τρίτης, το Τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ θα δώσει το έναυσμα έναρξη ραδιομαραθωνίου προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για ανοικοδόμηση υποδομής δημοσίου συμφέροντος για παιδιά στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής. Στο στούντιο του ΡΙΚ θα βρεθούν παρουσιαστές από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, ραδιοφωνικοί παραγωγοί από όλα τα παγκύπρια ραδιόφωνα, ηθοποιοί και καλλιτέχνες, προκειμένου να συνδράμουν στη συγκέντρωση χρημάτων.

Από τις 17:00 μέχρι και τις 23:00 θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κήπο δίπλα στη Βουλή των Αντιπροσώπων, η εκδήλωση συμπαράστασης. Η είσοδος στη συναυλία θα είναι δωρεάν. Στο χώρο ωστόσο θα συγκεντρώνονται χρήματα, μέσω εισφορών στο περίπτερο του Hope for Children, ενώ θα πωλούνται ποτά και τρόφιμα, τα έσοδα των οποίων θα δοθούν για την ανοικοδόμηση υποδομών δημοσίου συμφέροντος για τα παιδιά {ενός ορφανοτροφείου, ενός πάρκου ή ενός σχολείου, βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές στην Ελλάδα για τη συγκεκριμενοποίηση του project}.

Όλα τα έσοδα, όχι τα καθαρά, θα δοθούν στο Hope for Children, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ανακατασκευή του κτηρίου, που από κοινού με τις τοπικές ελληνικές αρχές, θα επιλεγεί.

Πληροφορίες

Τρίτη 31 Ιουλίου, Δημοτικός Κήπος, Λευκωσία, από τις 17.00 έως τις 23.00

Τα χρήματα για την ανακατασκευή θα διαχειριστεί το Hope for Children

Τον ραδιομαραθώνιο οργανώνει, φιλοξενεί και συντονίζει το Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ

Την εκδήλωση προβάλλει και προωθεί και η SPP Media με όλα τα μέσα της

Στη σκηνή θα ανέβουν οι Antonis the Fuse, Nicholas the Boots...

ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ:

Μέσω SMS:
HOPE στο 5533 (Χρέωση € 1,02 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

HOPE στο 7733 (Χρέωση € 4,07 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Εισφορές θα γίνονται στα υποκαταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας και της Τράπεζας Κύπρου από την Τρίτη 31 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 03 Αυγούστου καθώς και στο περίπτερο του Hope for Children την Τρίτη 31 Ιουλίου κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της συναυλίας.

Κουπόνια αξίας €1, €2, €3 θα αγοράζονται από τα σημεία πώλησης και θα εξαργυρώνονται στα περίπτερα του συναυλιακού χώρου
Το στήσιμο του χώρου ανέλαβε η εταιρεία STS.

Ο χώρος παραχωρήθηκε αφιλοκερδώς από τον Δήμο Λευκωσίας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση