ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζακάκι: Ο λόγος που πυροβόλησε το σπίτι γείτονά του

Ομολόγησε ο 55χρονος ότι πυροβόλησε εναντίον της οικίας του γείτονά του

24news team

Ομολόγησε ο 55χρονος που συνελήφθη για πυροβολισμούς εναντίον οικίας στο Ζακάκι ότι ήταν αυτός που πάτησε την σκανδάλη. Ο 55χρονος ύποπτος θυμίζουμε ότι οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού την Δευτέρα (15/3) και εκδόθηκε διάταγμα προσωποκράτησής του για περίοδο επτά ημερών.

Ο ύποπτος όταν συνελήφθη, ανακρινόμενος αρνήθηκε εμπλοκή στην υπόθεση, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του 24news μετά από νέα ανάκριση, ομολόγησε. Σημειώνεται ότι οι πυροβολισμοί ρίφθηκαν από πυροβόλο όπλο.

Θυμίζουμε ότι, ο 31χρονος παραπονούμενος κατήγγειλε υπόθεση πυροβολισμών εναντίον της οικίας του λίγο μετά τις 22:00 της Κυριακής (14/3) και εξέφρασε υπόνοιες εναντίον του 55χρονου γείτονα του, με τον οποίο έχουν προσωπικές διαφορές. Οι προσωπικές διαφορές μεταξύ των δύο προσώπων, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, έχουν να κάνουν με τα σύνορα των σπιτιών τους.

Μετά την ομολογία του 55χρονου, η Αστυνομία προσανατολίζεται να καταχωρίσει την υπόθεση ενώπιον Κακουργιοδικείου, μετά την λήξη της προσωποκράτησής του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X