ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά στον αυτοκινητόδρομο - «Δύσκολη λόγω ανέμων» (pics)

Έκλεισε και ο παλαιός δρόμος Λ/σίας - Λ/σού

Κλειστός παραμένει ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Λευκωσίας, στο τμήμα μεταξύ Σκαρίνου και Κόρνου, λόγω των καπνών από φωτιά, που μαίνεται στην περιοχή του δάσους Κακορατζιάς και επηρεάζουν την ορατότητα, η οποία είναι πολύ περιορισμένη.

Λόγω της φωτιάς και των καπνών, έχει κλείσει και ο παλαιός δρόμος Λευκωσίας – Λεμεσού, στο ίδιο τμήμα, από Σκαρίνου, μέχρι Κόρνο.

Για τις μετακινήσεις του από Λευκωσία προς Λεμεσό, το κοινό καλείται να κατευθύνεται προς Λάρνακα και μέσω του κόμβου Ριζοελιάς, στην Αραδίππου, να κατευθύνεται προς την Κοφίνου, από όπου θα μπορεί να εισέρχεται στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Για τις μετακινήσεις του από Λεμεσό προς Λευκωσία, το κοινό καλείται επίσης να κατευθύνεται προς Λάρνακα και μέσω του κόμβου Ριζοελιάς να εισέρχεται στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του Τμήματος Δασών Χαράλαμπο Αλεξάνδρου, η πυρκαγιά είναι δύσκολη λόγω και των ανέμων που πνέουν στην περιοχή ενώ όπως μας αναφέρθηκε είναι εκτός ελέγχου.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης.

Προηγούμενη ενημέρωση

Λόγω των καπνών από φωτιά, που μαίνεται στην περιοχή του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την Κακορατζιά, η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη. Ως εκ τούτου ο δρόμος έχει κλείσει για την κυκλοφορία.

Η τροχαία κίνηση από Λευκωσία προς Λεμεσό, διοχετεύεται στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, από την έξοδο Κόρνου, ενώ όσοι διακινούνται από Λεμεσό προς Λευκωσία, καλούνται να εισέρχονται στον παλαιό δρόμο, από την έξοδο Σκαρίνου.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X