ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρκαγιά στον Ακάμα - «Κάποιοι βολεύονται να δακτυλοδείχνουν τους κυνηγούς»

Τι παιχνίδια παίζουν κάποιοι στην πλάτη μας

Το Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών σε ανακοίνωση εκφράζει την δυσαρέσκειά του γιατί, όπως υποστηρίζει, "όλοι γνωρίζουν αλλά κάποιοι βολεύονται για ακόμη μια φορά να δακτυλοδείχνουν τους κυνηγούς για τη φωτιά στον Ακάμα".

Αναφέρει ότι εκδηλώθηκαν πολλές εστίες φωτιάς σε μία περιοχή την οποία κάποιοι επιτακτικά ζητούν να ενταχθεί στις πολεοδομικές ζώνες και στην οποία κτίστηκαν επαύλεις των εκατομμυρίων. Το Κίνημα κάνει λόγο για μια περιοχή "όπου τα συμφέροντα για να καταστραφεί είναι πολλά".

Καταγγέλλει ότι κάποιοι βολικά ρίχνουν την ευθύνη στους κυνηγούς γιατί η φωτιά ξέσπασε σε μέρα κατά την οποία διακινούνται δεκάδες εάν όχι εκατοντάδες αυτοκίνητα στην εν λόγω περιοχή λόγω κυνηγίου.

"Φτάνει πια, ας ανοίξει ο κόσμος επιτέλους τα μάτια του και να αντιληφθεί τι παιχνίδια παίζουν κάποιοι στην πλάτη μας. Για ακόμη μια φορά τα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα καταστρέφουν την χώρα μας και αφήνουμε τον κάθε επιτήδειο να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη με ψεύδη και σενάρια επιστημονικής φαντασίας", καταλήγει το Κίνημα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X