ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρκαγιά σε σπίτι στην Κοράκου - Στο νοσοκομείο με εγκαύματα γυναίκα

Φωτιά ξέσπασε και σε μηχανουργείο στην Αραδίππου

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι σε παλιά ισόγεια οικία, πέντε υπνοδωματίων, στο χωριό Κοράκου Επαρχίας Λευκωσίας, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο από την Πυροσβεστική μία ώρα αργότερα.

Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η κλήση για την πυρκαγιά λήφθηκε στις 12:06. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Υπαίθρου Ευρύχου και Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως με 3 πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 13.16.

Ολοκληρωτικές ζημιές υπέστη η οροφή της κατοικίας και εκτεταμένες ζημιές το εσωτερικό και ο εξοπλισμός της κατοικίας. Γειτνιάζουσα κατοικία, όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, προφυλάχθηκε από τις δυνάμεις πυρόσβεσης.

Η πυρκαγιά φαίνεται εκ πρώτης όψεως να ξεκίνησε από το βοηθητικό υποστατικό το οποίο ήταν μέρος της κύριας κατοικίας και χρησιμοποιείτο ως κουζίνα. Η 80χρονη ένοικος της κατοικίας, η οποίο διαχειριζόταν μαγειρική εστία εντός της βοηθητικής κουζίνας υπέστη εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο πριν από την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο επεισόδιο. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξεκίνησε η πυρκαγιά διερευνώνται σε συνεργασία με τη Αστυνομία.

Εξάλλου, η ώρα 13:53 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανουργείο παρά την Παναγία των Αμπελιών στην Αραδίππου, Επαρχία Λάρνακας.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας με 2 πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 14.08. Από την πυρκαγιά, ένα όχημα, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο εντός του μηχανουργείου για επιδιόρθωση έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Από τον καπνό και τη θερμότητα επηρεάστηκε ελαφρώς το μηχανουργείο. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X