ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρκαγιά σε όχημα της CYTA

Προκλήθηκε μετά από τροχαίο

Πυρκαγιές σε δύο οχήματα το ένα της CYTA και το άλλο ιδιωτικό, έναν εκσκαφέα και ένα δωμάτιο επέκτασης μιας οικίας, ήταν τα σημαντικότερα συμβάντα στα οποία ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της Πυροσβεστικής, χθες λίγο μετά το μεσημέρι λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά στο δρόμο βιοτεχνικής περιοχής Δρομολαξιάς σε όχημα ιδιοκτησίας της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου. Η πυρκαγιά προκλήθηκε μετά από τροχαίο δυστύχημα και σύγκρουση του εν λόγω οχήματος με άλλο όχημα. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 13.03. Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές, ενώ ένα άτομο μεταφέρθηκε μετά το δυστύχημα με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λάρνακας για προληπτικούς λόγους.

Το απόγευμα λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε εκσκαφέα που βρισκόταν σταθμευμένος σε οικόπεδο στην οδό Συνεργασίας στην περιοχή Μονοβόλικου. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο. Από την πυρκαγιά ο εκσκαφέας έπαθε εκτεταμένες ζημιές στο χώρο της καμπίνας και της μηχανής. Τα αίτια της πυρκαγιάς εξετάστηκαν επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία και φαίνεται εκ πρώτης όψεως η πυρκαγιά να προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα. Τα ακριβή αίτια θα εξεταστούν σήμερα και με άλλες εμπλεκόμενες υπηρεσίες.

Επίσης, μετά τις 9 το βράδυ λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο επέκτασης ιδιωτικής κατοικίας ο οποίος χρησιμοποιείτο ως υπνοδωμάτιο στην οδό Ελευθερίας στην Πάνω Δευτερά. Ανταποκρίθηκε ο πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας και από την πυρκαγιά καταστράφηκαν εξοπλισμός του υπνοδωματίου και είδη ρουχισμού, ενώ δεν κινδύνεψε κανείς.

Τέλος, λίγο πριν τις 2 σήμερα τα ξημερώματα, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο στην οδό Δικαιοσύνης στην Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά περιορίστηκε στον χώρο της μηχανής. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση