ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρκαγιά στην Λεμεσό: Βραχυκύκλωμα και τα παράνομα διαμερίσματα

Η φωτιά σε όχημα επεκτάθηκε σε άλλα δύο

Φωτιά που ξέσπασε το πρωί σε όχημα που βρισκόταν σε υπόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, στο κέντρο της Λεμεσού, έθεσε σε κινητοποίηση Πυροσβεστική Υπηρεσία και Αστυνομία, ενώ απομακρύνθηκαν με ασφάλεια περίπου 60 ένοικοι, ένας εκ των οποίων μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Όπως δήλωσε στη σκηνή ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, η φωτιά έγινε αντιληπτή γύρω στις 07:25, σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 40χρονου Ιρανού, που βρισκόταν σταθμευμένο στον υπόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, στην οδό Στασίνου, στο κέντρο της Λεμεσού.


Δικηγόρος Σάρας: Ο Τζιωνής την βίαζε, την βίασε και μετά τον φόνο


Αστυνομικοί προσέτρεξαν άμεσα προς τα διαμερίσματα και άρχισαν να μεταφέρουν με ασφάλεια, εκτός της πολυκατοικίας, 60 περίπου ένοικους, καθώς και τα κατοικίδια ζώα τους.

Την ίδια ώρα, με τη χρήση αναπνευστικών συσκευών, μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εισήλθαν στον υπόγειο χώρο στάθμευσης και κατέσβησαν τη φωτιά, η οποία είχε επεκταθεί και σε άλλα δυο οχήματα.


Χαλάζι, τροχαία ατυχήματα και κίτρινη προειδοποίηση


Λόγω των καπνών, είπε ο κ.Βασιλείου, μια ηλικιωμένη γυναίκα παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, για εξετάσεις.

Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι στον υπόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας βρισκόταν ένα άτομο που κοιμόταν σε διαμέρισμα, το οποίο μαζί με άλλα τρία διαμερίσματα, εκτιμάται πως δημιουργήθηκαν παράνομα.


Τα δάκρυα απόγνωσης του Ελ Τσάπο (Vid)


Συγκεκριμένα, στα τέσσερα μικρά διαμερίσματα διέμεναν οικογένειες Ελληνοκυπρίων καθώς και Ασιατών και ήδη άρχισαν εξετάσεις από το Δήμο Λεμεσού και το τμήμα Πυρασφάλειας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για να εξακριβωθεί κατά πόσο πρόκειται για παράνομα υποστατικά.

Σε σχέση με τη φωτιά στο όχημα, το οποίο υπέστη εκτεταμένες ζημιές, διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας πως αυτή προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X