ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρκαγιά Πύργος: «Εννά τους δείξω»

Η μαρτυρία που «καίει» τον 35χρονο ύποπτο

Την κράτηση του 35χρονου υπόπτου, για τρεις μέρες διέταξε το επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας. Ο 35χρονος συλληφθείς θεωρείται ο νούμερο ένα ύποπτος σε σχέση με την κακόβουλη ενέργεια του εμπρησμού στο δάσος της Πάφου, παρά τον Πύργο Τυλληρίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος», ο 35χρονος φέρεται να είχε απειλήσει σε δυο περιπτώσεις. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα τον ύποπτο τον «καίει» μαρτυρία που εξασφαλίστηκε εναντίον του. Συγκεκριμένα ο 35χρονος αιτήθηκε στις 20/3/2018 να προσληφθεί ως έκτακτος δασοπυροσβέστης στον δασικό σταθμό του Κάμπου και απείλησε ότι «αν δεν με πιαν στον Κάμπο εννά τους δείξω».

Πριν να ξεσπάσει η πυρκαγιά, ο ύποπτος για το λόγο ότι δεν προσλήφθηκε τελικά απείλησε για 2η φορά λέγοντας «να δεις τι εννά τους κάμω».

Αξίζει να σημειωθεί πως ότι, ο 35χρονος πριν από δέκα χρόνια απολύθηκε από έκτακτος δασοπυροσβέστης λόγω υπηρεσιακών παραπτωμάτων και σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» από τότε, σχεδόν κάθε χρόνο υποβάλλει αίτηση για πρόσληψη η οποία απορρίπτεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X