ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πτώση δέντρων και ομίχλη στο οδικό δίκτυο

Οι οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί

Στην Πάφο είναι κλειστός ο δρόμος Αγίας Βαρβάρας – Τιμής, λόγω πτώσης δέντρων και ο δρόμος στην είσοδο της κοινότητας Κανναβιού λόγω πτώσης δέντρων και καλωδίων ηλεκτρισμού. Πτώση δέντρων σημειώθηκε και στους δρόμους Αχέλειας – Τίμης και Αγίας Βαρβάρας – Τίμης όπου καταβάλλονται προσπάθειες από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας για μετακίνηση τους. Στους δρόμους Πέγειας – Κάθηκα και Παναγιάς – Στατού επικρατεί πυκνή ομίχλη που επηρεάζει την ορατότητα για τους οδηγούς.

Στην Λάρνακα επικρατεί ομίχλη στο δρόμο Λευκάρων – Βαβατσινιάς που επηρεάζει αρνητικά την ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς.

Στα ορεινά, στο δρόμο Ορκόντας – Κάμπου σημειώθηκαν σε διάφορα σημεία κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών που καθιστούν επικίνδυνο το δρόμο και συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς. Ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι οι δρόμοι Πλατρών – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους, Κακοπετριάς – Καρβουνά και Προδρόμου – Τροόδους. Κατά διαστήματα, πέραν της βροχόπτωσης, σημειώνεται και χαλαζόπτωση σε διάφορες περιοχές, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι ολισθηροί, ενώ στην περιοχή Τροόδους επικρατεί πυκνή ομίχλη που επηρεάζει αρνητικά την ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X