ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Πτώμα Μιτσερού - Προσπαθούν να στήσουν τα κομμάτια του παζλ (pics)

Όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα

Δημήτρης Λουκά

Για γερούς λύτες φαίνεται ότι είναι η υπόθεση-μυστήριο, όπως εξελίσσεται, σε σχέση με το πτώμα γυναίκας που εντοπίστηκε χθες το απόγευμα στο μεταλλείο της Κοκκινόγειας, στο Μιτσερό.

Οι εντατικές έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, ενώ τα σενάρια δίνουν και παίρνουν με πρώτο και επικρατέστερο αυτό της εγκληματικής ενέργειας. Το πτώμα εντοπίστηκε δεμένο στα πόδια και τυλιγμένο με σεντόνι.


Παγκόσμιος συγκλονισμός από την πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων (vid,pics)


Οι ανακριτές καλούνται, μέσα από τις έρευνες, να φωτίσουν τις σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης, για να φτάσουν στην λύση του μυστηρίου.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι και αυτό που θέλει το έγκλημα να διαπράχθηκε σε κάποια άλλη περιοχή και στην συνέχεια η ήδη νεκρή γυναίκα να μεταφέρθηκε στο μεταλλείο, όπου ο δράστης οι ή δράστες να την ξεφορτώθηκαν στο φρεάτιο.

Στο ΤΑΕ Λευκωσίας σκαλίζουν παλιές υποθέσεις για τα δεδηλωμένα ελλείποντα πρόσωπα, ενώ ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο να μην έχει καταγγελθεί ως ελλείπουσα η γυναίκα που εντοπίστηκε από τουρίστες στο φρεάτιο.

Επίσης, το ενδεχόμενο το πτώμα της γυναίκας να είναι ασιατικής καταγωγής, είναι κάτι που διερευνούν οι Αρχές.

Η νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε επί της σορού της γυναίκας από τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νικόλα Χαραλάμπους, δεν έδειξε τα ακριβή αίτια του θανάτου, ωστόσο λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Την ίδια ώρα, το DNA πιθανόν να δώσει απαντήσεις ως προς την ταυτότητα της άτυχης γυναίκας.

«Εξετάζεται σίγουρα σοβαρά το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας»

Από την σκηνή των ερευνών στο παλιό μεταλλείο, παραχώρησε σήμερα δηλώσεις ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, ο οποίος ανέφερε ότι έχουν ληφθεί τεκμήρια, λαμβάνονται πληροφορίες και ξεψαχνίζονται τα αρχεία της Αστυνομίας με τα ελλείποντα πρόσωπα.

O Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης είπε ότι «Από τα ευρήματα που υπήρξαν στη σκηνή, εξετάζεται σίγουρα σοβαρά το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας».

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Αγγελίδη, από την σκηνή, όταν πραγματοποιήθηκε η μεγάλη έρευνα στην περιοχή, ελήφθησαν τεκμήρια και εστάλησαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X