ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πτώμα Αθηαίνου: Περιμένουν DNA για ταυτοποίηση - Σε δίκη οι τρεις

Παραπέμπονται ενώπιον Κακουργιοδικείου οι τρεις αλλοδαποί

24news team

Μετά την ομολογία του 32χρονου Αιγύπτιου για τον φόνο της γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή και σε μουμοποιημένη κατάσταση σε χωράφι κοντά στην Νεκρή Ζώνη, η υπόθεση οδηγείται ενώπιον Κακουργιοδικείου.

Οι ανακριτές, έχουν στήσει πλέον σχεδόν ολόκληρο το παζλ της υπόθεσης κυρίως μετά την ομολογία του 32χρονου και την Παρασκευή (16/4) οι τρεις συλληφθέντες οδηγούνται ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για παραπομπή τους σε δίκη στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο.

Σημειώνεται ότι γυναίκα από την Ουκρανία, που πιστεύεται ότι είναι αδελφή της άτυχης γυναίκας που δολοφονήθηκε, έχει δώσει δείγματα για DNA τα οποία αναμένονται να σταλούν στις Κυπριακές Αρχές για ταυτοποίηση της σορού.

Το χρονικό

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές από το πρωί της Τρίτης (23/3) όταν λήφθηκε πληροφορία από την Αστυνομία και ανέφερε ότι εντοπίστηκε νεκρό πρόσωπο σε χωράφι στα σύνορα Αθηένου - Λουρουτζίνας.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου, οι Ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, αλλά και μέλη των Ηνωμένων Εθνών αφού το σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα γυναίκας, εμπίπτει στη νεκρή ζώνη.

Λίγο αργότερα, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη προσώπου για την υπόθεση, αφού μετά από σοβαρότατες ενδείξεις, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της γυναίκας, επήλθε έπειτα από έγκληματική ενέργεια.

Από τις εξετάσεις, προκύπτει επίσης ότι η εγκληματική ενέργεια, διαπράχθηκε αλλού και ο θύτης μετέφερε το άψυχο σώμα του θύματός του στο σημείο όπου εντοπίστηκε, αργότερα.

Η «κρυψώνα» πριν το χωράφι:

Η σορός της άτυχης γυναίκας αν και εντοπίστηκε την Τρίτη (23/3) ωστόσο ο θάνατός της φαίνεται να επήλθε μήνες προηγουμένως.

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε, το έγκλημα φέρεται να διαπράχθηκε πριν από μήνες στη Λευκωσία και η σορός της άτυχης γυναίκας, να ήταν κρυμμένη σε υπόνομο στη περιοχή Αγλαντζιάς πριν μεταφερθεί στο χωράφι όπου εντοπίστηκε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X