ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ψάχνουν πληροφορίες για τον θάνατο της Ιόλης Χατζηλύρα

Έκκληση προς το κοινό για βοήθεια απευθύνει η αστυνομία

Μια ομάδα από ντετέκτιβ και ειδικευμένους αστυνομικούς συνεχίζουν να διερευνούν το θάνατο της 26χρονης Ελληνοκύπριας Ιόλης Χατζηλύρα, αναφέρει με σημερινή της ανακοίνωση η Αστυνομία του Queensland της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εξέταση της σκηνής του εγκλήματος από εγκληματολόγους της Αστυνομίας έχει ολοκληρωθεί και η Αστυνομία διεξήγαγε διεξοδική έρευνα στο πάρκο Kalinga και τις παρακείμενες σιδηροδρομικές γραμμές για τον εντοπισμό τεκμηρίων.

Σημειώνεται ότι στο Αστυνομικό Τμήμα Hendra λειτουργεί Κέντρο Ερευνών με περισσότερους από 40 αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση του θανάτου της 26χρονης, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε την περασμένη Τετάρτη στο πάρκο Kalinga.

Ο Αυστραλός επιθεωρητής Tim Trezise δήλωσε ότι η Αστυνομία συνεχίζει να απευθύνει έκκληση προς το κοινό για βοήθεια και παροχή πληροφορίων σχετικά με το θάνατο της 26χρονης.

Η αστυνομία, καταλήγει η ανακοίνωση, δεν έχει πληροφορίες που να δείχνουν ότι υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια των πολιτών στην περιοχή του πάρκου.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X