ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρωτοφανές! Τεράστιος υδροστρόβιλος στις θάλασσες της Κύπρου (Vid)

Απίστευτο θέαμα κατέγραψαν τουρίστες

Στην Κύπρο δεν έχουμε συνηθίσει να απολαμβάνουμε συχνά θεάματα αυτού του είδους, αλλά και μεγέθους, καθώς όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο υδροστρόβιλος που δημιουργήθηκε το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στην θάλασσα της Αμμοχώστου, προκάλεσε τις εντυπώσεις!

Τον τεραστίων διαστάσεων υδροστρόβιλο κατέγραψε τουρίστας που βρέθηκε στα κατεχόμενα, με το βίντεό του να γίνεται viral μέσω και της σελίδας «Καιροφιλοι Κυπρου».

Δείτε:

Άστατος καιρός και σήμερα

Σχετικά χαμηλή πίεση, ενώ η ασταθής αέρια μάζα που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί σταδιακά, από την Τρίτη. Σήμερα ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς και το απόγευμα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα νότια και σε καταιγίδα, παροδικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X