ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυροτέχνημα τραυμάτισε γυναίκα σε γνωστό παραλιακό κέντρο του Πρωταρά

Ακολούθησε καβγάς και καταγγελία για ξυλοδαρμό δύο νεαρών

Ο κακός χαμός έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε γνωστό παραλιακό νυχτερινό κέντρο στον Πρωταρά, αφού τον τραυματισμό γυναίκας από πυροτέχνημα, ακολούθησε καβγάς και ξυλοδαρμός δύο νεαρών, σύμφωνα με τις καταγγελίες που έφτασαν στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Εκπρόσωπο Τύπου του Σώματος, Στέλιο Στυλιανού, η καταγγελία έγινε στις 03:00 τα ξημερώματα από ζεύγος 46 και 43 ετών. Όπως κατήγγειλαν, ενώ βρίσκονταν σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής και στο διπλανό γινόταν χρήση πυροτεχνημάτων, υπό συνθήκες που διερευνώνται, ένα από τα πυροτεχνήματα ξέφυγε και τους τραυμάτισε. Η 43χρονη μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στο Παραλίμνι, όπου σήμερα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι. Όσο για τον 46χρονο, το τραύμα του δεν ενέπνεε ανησυχία και έλαβε απλώς τις πρώτες βοήθειες και απολύθηκε.


Καταγγελία στο 24News: Έδωσαν σε ασθενή με ειδικές ανάγκες σεντόνι από ασθενοφόρο


Αμέσως μετά την καταγγελία, η Αστυνομία εξασφάλισε ένταλμα σύλληψης εναντίον του χειριστή των πυροτεχνημάτων, ο οποίος, ωστόσο, φαίνεται να είχε άδεια ρίψης. Παρ' όλ' αυτά, εναντίον του διερευνώνται αδικήματα για αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις και διερευνάται το κατά πόσο τηρήθηκαν οι όροι της άδειας ρίψης πυροτεχνημάτων.

Το επεισόδιο δεν τελείωσε εδώ, καθώς δύο νεαροί 22 και 23 ετών, που βρίσκονταν στον χώρο, προσπάθησαν να ανακόψουν όχημα με δύο επιβαίνοντες, οι οποίοι ετοιμάζονταν να αναχωρήσουν, καθώς τους θεώρησαν συνεργούς του χειριστή των πυροτεχνημάτων. Οι επιβαίνοντες στο όχημα τους επιτέθηκαν και τους ξυλοφόρτωσαν. Οι δύο ύποπτοι αναζητούνται από την Αστυνομία, ενώ οι παραπονούμενοι νεαροί αναμένεται να δώσουν επιπρόσθετες πληροφορίες στην Αστυνομία, σε μια προσπάθεια εντοπισμού τους.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση