ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρωταράς: Aγανακτισμένοι πολίτες - Γιατί παραπονιούνται

Εκφράστηκαν με έντονο τρόπο

24news team

Αγανακτισμένη πολίτης σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζει την δυσαρέσκεια της για την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους και τα πεζοδρόμια στο Πρωταρά.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στη περιοχή Προφήτη Ηλία. Όπως ισχυρίζεται ο Πρωταράς έχει μετατραπεί σε σκουπιδιάρικο και τονίζει ότι Κύπριοι και τουρίστες πληρώνουν φόρους ιδιοκτησίας και καθαριότητας άλλα μάταια αφού η κατάσταση είναι τραγική και ανεξέλεγκτη.

Η ανάρτηση της προκάλεσε τις αντιδράσεις και πολλών άλλων πολιτών που συμφώνησαν ότι η κατάσταση αυτή επικρατεί δυστυχώς ακόμη και στις θάλασσες. Μάλιστα σχολίασαν με έντονο τρόπο ότι υπάρχουν πλαστικά ,αποτσίγαρα και σακούλια στις παραλίες .

Συγκεκριμένα ένας πολίτης που προφανώς είναι κάτοικος της περιοχής γράφει « Έχει 1 μηνά να έρθουν να πάρουν τα σκουπίδια ! 10 τηλεφωνήματỨ

Εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους ενάντια στο δήμο του Πρωταρά για την αδικαιολόγητη αμέλεια του καθώς όχι μόνο δεν έχουν πάρει τα σκουπίδια αλλά δεν απαντούν ούτε τα τηλέφωνα όταν καλούν πολίτες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση