ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

SOS! Σε κλοιό καύσωνα η Κύπρος - Κίτρινη προειδοποίηση

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το απόγευμα της Κυριακή η Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου. Σύμφωνα με αυτή, η μέγιστη θερμοκρασίας αναμένεται να ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό και γύρω στους 32 βαθμούς στα υψηλότερα ορεινά. Η προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ από τις 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (27/07) μέχρι και τις 17:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Αναλυτικά ο καιρός:

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ στα ορεινά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά αναµένεται αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά θαλάσσιοι, ασθενείς, 3 µποφόρ και σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 33 στα δυτικά παράλια, στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και στους 32 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Τρίτη κυρίως στα ψηλότερα ορεινά και το εσωτερικό και µη αξιόλογη µεταβολή στη συνέχεια για να κυµανθεί αισθητά πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση