ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσοχή! Οδικά έργα στον δρόμο Λεμεσού - Λευκωσίας

Οι διευθετήσεις από την Αστυνομία

Χωρίς κάποιο σοβαρό πρόβλημα στις κυριότερες οδικές αρτηρίες, αρχίζει η σημερινή μέρα. Ωστόσο, λόγω εργασιών, που εκτελούνται σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου, είναι δυνατό να προκύψει μερική ταλαιπωρία.

Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, στις περιοχές Μονής και Παρεκκλησιάς, διεξάγονται εργασίες επιδιόρθωσης και αναβάθμισης της γέφυρας Μονής, με αποτέλεσμα οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, να είναι κλειστές για την τροχαία κυκλοφορία, για απόσταση ενός χιλιομέτρου περίπου.

Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα πορείας, όπου η κυκλοφορία είναι αμφίδρομη με μία λωρίδα πορείας προς Λεμεσό και μία λωρίδα προς Λευκωσία.

Επίσης λόγω των εργασιών, η είσοδος προς τον αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση προς Λεμεσό, από τον παλαιό δρόμο Λεμεσου – Λευκωσίας, στον κόμβο Μονής, είναι κλειστή. Η τροχαία κυκλοφορία από τον παλαιό δρόμο, προς τον αυτοκινητόδρομο διοχετεύεται μέσω των ανισόπεδων κόμβων Παρεκκλησιάς και Ακτής του Κυβερνήτη.

Οι εργασίες αναβάθμισης της γέφυρας Μονής, αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου 2019.

Στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, μεταξύ των ωρών 7π.μ. και 2.30μ.μ., θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού και συντήρησης των ερεισμάτων. Ως εκ τούτου θα κλείνει τμηματικά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 1000μ. περίπου κάθε φορά, με συνολικό μήκος 12χλμ., με κατεύθυνση προς Κοφίνου, από τον κυκλικό κόμβο ‘Καλού Χωριού’ μέχρι την έξοδο προς Αγγλεισίδες. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Τέλος, στο δρόμο Σαϊττά – Καρβουνά, παρά τα Φύλαγρα, διεξάγονται εργασίες κατασκευής τοίχου αντιστήριξης. Λόγω των εργασιών είναι κλειστή η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, με κατεύθυνση προς Καρβουνά, σε μήκος 500μ. περίπου. Η διαχείριση της κυκλοφορίας γίνεται εναλλάξ, με τη λειτουργία προσωρινών φώτων τροχαίας.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 9 Αυγούστου 2019.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση