ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσοχή! Κυκλοφοριακό κομφούζιο στον δρόμο Αγίας Νάπας - Λάρνακας

Συμβουλές από την Αστυνομία

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας, στην κατεύθυνση προς την περιοχή Ριζοελιάς, λόγω της επιστροφής κυρίως προς Λευκωσία, όσων είχαν επισκεφθεί τα παράλια της επαρχίας Αμμοχώστου το Σαββατοκύριακο που διανύουμε.

Υπενθυμίζουμε τους οδηγούς που θα χρησιμοποιήσουν τον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας, για να μεταβούν στην Λευκωσία, ότι ο κυκλικός κόμβος Ριζοελιάς, έχει σηματοδοτηθεί ειδικά, για αποτελεσματικότερη ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τη διευθέτηση που έχει γίνει, οι οδηγοί που εισέρχονται στον κυκλικό κόμβο, με σκοπό να κατευθυνθούν προς Λευκωσία, μπορούν να χρησιμοποιούν και τις δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας της εισόδου του κυκλικού κόμβου, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που επισυνάπτονται.

Καλούνται οι οδηγοί, που θα κινηθούν στους πιο πάνω δρόμους, να χρησιμοποιούν και τις δύο δεξιές λωρίδες της εισόδου του κυκλικού κόμβου, με στόχο την αποσυμφόρηση της τροχαίας κίνησης και την μείωση της ταλαιπωρίας και του χρόνου αναμονής τους.

Μέλη της Αστυνομίας, ειδικότερα του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, βρίσκονται σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου για διευκόλυνση και παρακολούθηση της τροχαίας κυκλοφορίας και παροχής βοήθειας προς το κοινό.

Ανάμεσα στα μέτρα που λαμβάνονται είναι η περιπολιακή κάλυψη των αυτοκινητοδρόμων καθώς και η ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας σε διάφορα κομβικά σημεία του οδικού δικτύου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X