ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Κατακλυσμός με βροχές και καταιγίδες - Επικίνδυνοι δρόμοι (vid)

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Δευτέρα του κατακλυσμού με κατακλυσμούς αφού εντονα καιρικά φαινόμενα επικρατούν σε αρκετές περιοχές της Κύπρου.

Αρκετοί μάλιστα συμπολίτες μας ήρθαν σε δύσκολή θέση επιλέγοντας παραλίες για χαλαρωτικές στιγμές με τον καιρό να τους χαλάει τα σχέδια.

Νωρίτερα η Αστυνομία εξέδωσε ανακοινώσεις για επικινδύνους δρόμους 

Κατολισθήσεις στο δρόμο Γεράσας - Καλού Χωριού

Λόγω καταρρακτωδών βροχών και κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών, ο δρόμος Γεράσας – Καλού Χωριού έχει καταστεί επικίνδυνος.

Ως εκ τούτου, καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους. 

Καταρρακτώδεις βροχές στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά τον Κόρνο

Λόγω καταρρακτωδών βροχών και χαμηλής ορατότητας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά τον Κόρνο, καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας 

Το απόγευµα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και καταιγίδες, στα ορεινά, το εσωτερικό και πιθανό στα νότια και τα ανατολικά παράλια. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί µέτριοι, 4 µποφόρ και στα νότια παράλια ή και σε καταιγίδα ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και τοπικά στα νότια µέχρι ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα υπήνεµα αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X