ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσοχή: Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας

Δείτε πότε και πού

Αρχίζουν από τις 8 απόψε, εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας και ως εκ τούτου η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου, στο ύψος του κόμβου Μουτταγιάκας για μήκος 800μ. περίπου, καθώς και η έξοδος και είσοδος του αυτοκινητόδρομου προς Μουτταγιάκα, θα είναι κλειστές για την κυκλοφορία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, του Τμήματος Δημοσίων Έργων και του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, που θα ολοκληρωθούν στις 6 τα ξημερώματα της Παρασκευής, 14 Δεκεμβρίου, η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο θα διοχετεύεται μέσω της λωρίδας ταχείας κυκλοφορίας, ενώ η κυκλοφορία από τη Μουτταγιάκα προς τον αυτοκινητόδρομο θα διοχετεύεται μέσω της οδού Προφήτη Ηλία, του Παραλιακού Δρόμου και των ανισόπεδων κόμβων Γερμασόγειας ή Αγίου Τύχωνα.


Διέφυγε στο εξωτερικό ο Σήφης;


Εξάλλου αύριο, επίσης στις οκτώ το βράδυ μέχρι τις έξι το πρωί του Σαββάτου, η οδός Μακεδονίας παρά την εκκλησία του Αγίου Σάββα στον Ύψωνα, θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία λόγω διεξαγωγής εργασιών περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών η κυκλοφορία από και προς τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου θα διοχετεύεται μέσω των εξόδων Ανθούπολης και Αγίου Συλά καθώς και μέσω των οδών Υψηλάντη και Αγαπήνορος.

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, από η ώρα 18:00 μέχρι τις 05:00 το πρωί της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου, η οδός Αγαπήνορος στον Ύψωνα θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία, επίσης λόγω διεξαγωγής εργασιών περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών η κυκλοφορία από και προς τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου θα διοχετεύεται μέσω των εξόδων Φράγματος Κούρρη και Νέου Νοσοκομείου και μέσω των οδών Υψηλάντη και Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X