ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσοχή! Αποσύρεται από την κυπριακή αγορά συμπλήρωμα διατροφής (pics)

Μήπως το έχετε;

Συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει αλλεργιογόνο ουσία, η οποία δεν αναφέρεται στη σήμανσή του, εντοπίστηκε στην κυπριακή αγορά.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας έλαβαν ενημέρωση από την αρμόδια Αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), ότι το πιο κάτω αναφερόμενο προϊόν, που έχει κυκλοφορήσει στην κυπριακή αγορά, περιέχει βρώμη, χωρίς να αναγράφεται στην ετικέτα του προϊόντος (κατάλογο των συστατικών) κατά παράβαση των διατάξεων της ισχύουσας νομοθεσίας για τη σήμανση των τροφίμων.


Ανακαλείται και από την Κύπρο το Ponstan σιρόπι


Η βρώμη συγκαταλέγεται στις αλλεργιογόνες ουσίες και μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα υγείας σε άτομα που είναι αλλεργικοί σε αυτή.

Είδος: 19-ANABOL TESTO
Εμπορική Επωνυμία:USN
Μέγεθος συσκευασίας: 45/90/180 κάψουλες
Χρονική ένδειξη: Όλες οι ημερομηνίες ανάλωσης, συμπεριλαμβανομένου μέχρι και 01/11/2021
Κωδικοί εμπλεκόμενων παρτίδων: όλοι οι κωδικοί

Οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας έχουν ήδη ενημερώσει σχετικά την εταιρεία που διακινεί το εν λόγω προϊόν στην κυπριακή αγορά, με οδηγίες για άμεση ανάκληση/απόσυρσή του από την αγορά.

Επειδή, όμως, ενδέχεται κάποια ποσότητα του εμπλεκόμενου προϊόντος να βρίσκεται ήδη στην κατοχή καταναλωτών που παρουσιάζουν αλλεργική αντίδραση στην κατανάλωση βρώμης, αυτοί προτρέπονται όπως αποφύγουν την κατανάλωσή του και να το επιστρέψουν στους χώρους από όπου το έχουν αγοράσει.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X