ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσφορές και δώρα Δήμων,οργανισμών, συνόλων ενόψει εορτών

Δημοτικές αρχές, οργανωμένα σύνολα και άλλοι φορείς προβαίνουν σε δωρεές, εισφορές ενόψει τον εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Δημοτικές αρχές, οργανωμένα σύνολα και άλλοι φορείς προβαίνουν σε δωρεές, εισφορές ενόψει τον εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σωματείο Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου»
---------------------------------------------
Το σωματείο δρομέων «Περικλής Δημητρίου» παρέδωσε χθες, Τρίτη 30 χριστουγεννιάτικα πακέτα με είδη πρώτης ανάγκης στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, για κάλυψη αναγκών οικογενειών που εξυπηρετούνται από το ίδρυμα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα πακέτα παρέδωσαν ο πρόεδρος του Σωματείου Σωκράτης Σωκράτους και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Αννίτα Διονυσίου, στην παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου Χρύσανθου Φάκα, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά το σωματείο για την ανιδιοτελή προσφορά του.

Δήμος Παραλιμνίου
-----------------------
Ο Δήμος Παραλιμνίου ανακοίνωσε ότι συλλέγει δώρα και παιγνίδια, καινούργια ή μεταχειρισμένα για παιδιά που έχουν ανάγκη, σε μια εκδήλωση με τίτλο "Εγώ και Εσύ Χριστούγεννα ΜΑΖΙ" που πραγματοποιείται αύριο 24 Δεκεμβρίου στην πλατεία Christmas Wonder, στην πλατεία Μητροπόλεως.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι θα υπάρχει εκεί το σπιτάκι των ευχών όπου κάθε παιδί μπορεί να περάσει για να γράψει το γράμμα του στον Άγιο Βασίλη και να πραγματοποιηθεί μια ευχή του».

Ο Δήμος καλεί όλα τα παιδιά «να γράψουν το γράμμα τους να το βάλουν στο κουτί και θα συμβεί με μαγεία, αφού στο σπίτι του Αη Βασίλη θα λάβουν αγάπη και στοργή και ένα δώρο έκπληξη».

Ακόμα «απευθύνεται έκκληση σε όλους να βάλουν ένα δώρο στο κουτί του Αη Βασίλη, καινούργιο ή μεταχειρισμένο και να βοηθήσουν ένα παιδί».

Κοινοτικό Συμβούλιο Χλώρακας
----------------------------------------
Δωρεά χιλίων μασκών προστασίας προσώπου προσέφερε στο Κοινοτικό Συμβούλιο Χλώρακας ο Κινέζος επιχειρηματίας Henry-Αλέξανδρος Jiang, σε μια προσπάθεια τήρησης των μέτρων υγιεινής και αντιμετώπισης της πανδημίας του COVID- 19.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο πρόεδρος του Κ.Σ. Χλώρακας εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο Henry-Αλέξανδρος Jiang για την προσφορά του ενώ ευχαρίστησε και τα άτομα και τις εταιρείες που βοήθησαν στην συλλογή τροφίμων και στήριξαν με αυτό το τρόπο 70 άπορες οικογένειες της Χλώρακας.

ΠΣΣΕ
--------
Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού βοήθησε 1300 ευάλωτες οικογένειες στο πλαίσιο της εκστρατείας «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα» αναφέρει σχετική ανακοίνωση, μέσω της εκστρατείας «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα».

Το ΠΣΣΕ ευχαριστεί θερμά όλους, πολίτες, εταιρείες/επιχειρήσεις, οργανισμούς και ομάδες ατόμων από εκπαιδευτικά και τραπεζιτικά ιδρύματα και άλλους φορείς που αγκάλιασαν την εκστρατεία προσφέροντας δωροκουπόνια από υπεραγορές, παιχνίδια για τα παιδιά, χριστουγεννιάτικα εδέσματα, τρόφιμα και άλλα είδη.

Μαρίνα Αγίας Νάπας
------------------------------

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει,προχώρησε λίγο πριν τα Χριστούγεννα στην οικονομική στήριξη ενός 8χρονου παιδιού που μαζί με την οικογένειά του δίνει μάχη ενάντια στον καρκίνο.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι προσφέροντας οικονομική ενίσχυση, μέσω του Παγκύπριου Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», η Διεύθυνση της Μαρίνα θέλησε να στηρίξει με τον τρόπο αυτό τον αγώνα του μικρού παιδιού από την επαρχία Αμμοχώσ, καθώς και τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις.

Ο Χάρης Κουρέας, Εμπορικός Διευθυντής της Μαρίνας Αγίας Νάπας παρέδωσε την επιταγή στην εθελόντρια του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» της επαρχίας Λάρνακας, Κρίστη Σιαμαή δη οποία και τον ευχαρίστησε.

ΣΙΚΑΛΑ
----------

Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Αμμοχώστου (Σ.Ι.Κ.Α.Α.) με ανακοίνωσή του καλεί τα μέλη του και οποιοδήποτε άλλο άτομο ή φορέα επιθυμεί να συμμετέχει στη συλλογή τροφίμων και ρουχισμού με σκοπό την παράδοσή τους σε κοινωφελής οργανισμούς και φιλανθρωπικές οργανώσεις της Επαρχίας Αμμοχώστου για στήριξη όσων συμπολιτών μας έχουν ανάγκη αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε όλοι.

Η συλλογή των τροφίμων και ρουχισμού ξεκίνησε σήμερα 23 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 29 Δεκεμβρίου με στόχο να παραδοθούν πριν την Πρωτοχρονιά σε όσους έχουν ανάγκη, όπως αναφέρεται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X