ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προβλήματα στους δρόμους λόγω έργων και Μαραθωνίου

Η ανακοίνωση για τον αυτοκινητόδρομο και τον παραλιακό Λεμεσού

Εργασίες διεξάγονται στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, στο ύψος Ψεματισμένου και Χοιροκοιτίας, από τις 6.00 το πρωί, μέχρι και τις 11.00π.μ., σήμερα Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2019.

Οι εργασίες διεξάγονται από το Τμήμα Δημοσίων Έργων για αφαίρεση πλέγματος ασφαλείας, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου βόρεια της αερογέφυρας Ψεματισμένου και Χοιροκοιτίας.


«Ψυχρή εισβολή» αύριο: Αισθητή πτώση θερμοκρασίας


Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει κατά διαστήματα, για μερικά λεπτά, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου και στις δύο κατευθύνσεις, προς Λευκωσία και προς Λεμεσό.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας, οι οποίοι θα βρίσκονται στο σημείο όπου θα διεξάγονται οι οδικές εργασίες, για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας προς το κοινό.

Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.


Τον είδαν μεσάνυχτα να περιφέρεται ύποπτα και τον «μυρίστηκαν»


Μαραθώνιος και ρυθμίσεις στην Λεμεσό

Στην επαρχία Λεμεσού, θα διεξαχθεί το πρωί σήμερα ο 13ος Διεθνής Μαραθώνιος (Εταιρικός, Παιδικός) μήκους 5 χιλιομέτρων, για τον οποίο έχουν γίνει σχετικές διευθετήσεις για το οδικό δίκτυο και την τροχαία κυκλοφορία.

Συγκεκριμένα, από η ώρα 8.00 το πρωί σήμερα, μέχρι και τις 12.00 το μεσημέρι, ο παραλιακός δρόμος από τη συμβολή των φώτων τροχαίας της οδού 28ης Οκτωβρίου με την οδό Γρίβα Διγενή θα είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση.

Η εκκίνηση του μαραθωνίου θα δοθεί από την Επίχωση η ώρα 9.00 το πρωί και οι αθλητές θα ακολουθήσουν τη διαδρομή μέσω της οδού 28ης Οκτωβρίου, μέχρι τη συμβολή των φώτων τροχαίας με την οδό Γρίβα Διγενή. Θα χρησιμοποιηθούν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας.
Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας, τις υποδείξεις της Αστυνομίας αλλά και τις παρακάμψεις της κυκλοφορίας.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα.

Το κοινό, πριν από κάθε μετακίνησή του, μπορεί να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου, από την κατηγορία «Οδικό δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X