ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προβλήματα που ταλανίζουν το ΓΕΣΥ

Όλες οι πληροφορίες

Σε κλίμα συναντίληψης για τα προβλήματα που ταλανίζουν το ΓΕΣΥ πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Προέδρου του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, Πέτρου Αγαθαγγέλου και αντιπροσωπείας του ΠΙΣ, με τον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία έγινε με πρωτοβουλία του Προέδρου του ΠΙΣ, αναπτύχθηκε εποικοδομητικός διάλογος σε σχέση με τις διαδικασίες εφαρμογής της Β’ φάσης του ΓΕΣΥ, υπό την σκιάν των διαπιστώσεων της Ελεγκτικής Υπηρεσίας και για άλλα ζητήματα όπως οι αναφερόμενες καταχρήσεις και η ανάγκη εφαρμογής ενός ανεξάρτητου εποπτικού μηχανισμού για αποτελεσματικό έλεγχο.

ΠΙΣ και Γενικός Ελεγκτής διαπίστωσαν από κοινού, μέσα από τις πρόσφατες εξελίξεις, ότι η νομοθεσία για το ΓΕΣΥ πρέπει να εφαρμόζεται πιστά χωρίς διακρίσεις και χωρίς προνομιακές μεταχειρίσεις που εκφεύγουν του ψηφισθέντος πλαισίου.

Εκ μέρους του ΠΙΣ τον Πρόεδρο συνόδευσαν ο Πρόεδρος του Τοπικού Ιατρικού Συλλόγου Λευκωσίας-Κερύνειας Γιώργος Μιλτιάδους και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας, Μιχάλης Αναστασιάδης

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X