ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρεσβευτής για την Ελληνική και Διεθνή Γαστρονομία 2020 ο Παναγιώτης Παπαφιλίππου

Ο κυπριακός Όμιλος P&P καλωσορίζει τη διπλή τιμητική βράβευση του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας κ. Παναγιώτη Παπαφιλίππου, ως Πρεσβευτή της Ελληνικής και της Διεθνής Γαστρονομίας για το 2020, από τον Οργανισμό GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB.

Αυτή η πολύ σημαντική διεθνής διάκριση «πιστοποιεί», για μία ακόμη φορά, τις ικανότητες, τη δημιουργία, το επιχειρηματικό ταλέντο, το όραμα αλλά και τη μεγάλη και διαχρονική αγάπη, του βραβευθέντα, για την Γαστρονομία.

Ο οργανισμός GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB προωθεί τη διάδοση της Ελληνικής Γαστρονομίας ανά το παγκόσμιο, καταφέρνοντας να δημιουργήσει το μεγαλύτερο δίκτυο με εξουσιοδοτημένους και καταξιωμένους Πρεσβευτές, σε κάθε σημείο του πλανήτη. Δημιουργώντας τη δική του τεχνογνωσία “GTBB Prototype” και προσφέροντας μοναδικά εργαλεία στους καλύτερους της αγοράς, καθώς επίσης και τους επίσημους τίτλους α) Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας® Ambassador for Greek Gastronomy® και β) Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy®.

Τα σήματα με την ένδειξη Gold Medal, είναι προστατευμένα παγκοσμίως ως εμπορικά σήματα και αποδίδονται σε εταιρίες υψηλού κύρους με εξαγωγική δραστηριότητα κάτω από διαδικασίες πιστοποίησης και ελέγχων.

Ο κ. Παπαφιλίππου ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με τη Μεσογειακή Γαστρονομία, με ιδιαίτερη έμφαση στην Ελληνική Γαστρονομία. Ο μεγάλος του έρωτας ήταν και παραμένει το παγωτό και, για περισσότερο από 50 χρόνια, δημιουργεί με γνώμονα τη βιώσιμη Γαστρονομία του παγωτού, ξεκινώντας από τις πρώτες ύλες, όπως φρέσκο γάλα, φρέσκια κρέμα, φρέσκα ώριμα φρούτα, η προμήθεια των οποίων γίνεται από ντόπιους προμηθευτές σε μακροχρόνια βάση, διασφαλίζοντας μια σταθερή και κορυφαία ποιότητα.
Ως ιδρυτικό μέλος της Green Dot Κύπρου, στο εργοστάσιο του Ομίλου P&P, στην Κύπρο, χρησιμοποιούνται ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, καθώς επίσης γίνεται και περιβαλλοντική διαχείριση συσκευασιών και αποβλήτων με στόχο την καλύτερη και αποδοτικότερη αξιοποίηση πόρων.

Ο Παναγιώτης Παπαφιλίππου ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του το 1965 με όραμα του το τρίπτυχο ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. Με την πάροδο του χρόνου καθώς και την στήριξη των συνεργατών του, το όραμα του υλοποιήθηκε, κατακτώντας παράλληλα μια ηγετική θέση στην αγορά παγωτού στην Κύπρο.

Με το πέρασμα των χρόνων, οι διακρίσεις για τα παγωτά PAPAFiLiPOU τόσο σε διεθνές όσο και σε τοπικό επίπεδο είναι πολλές, κυρίως για τα παγωτά PAPAFiLiPOU χωρίς ζάχαρη με Στέβια αλλά και για το παγωτό χωρίς λακτόζη.

Η ποιότητα και η καινοτομία των παγωτών PAPAFiLiPOU, υποστηριζόμενες από τις διάφορες διακρίσεις, άνοιξαν το δρόμο για εξαγωγές, αρχικά στην Αγγλία και μετέπειτα σε Ελλάδα, Γερμανία, Ρουμανία, Σερβία, αλλά και σε χώρες της Μέσης Ανατολής.

Σε δηλώσεις του για τη βράβευσή του και σε μήνυμα προς τη νέα γενιά Γαστρονόμων, ο κ. Παπαφιλίππου μεταφέρει τη δική του συμβουλή, μέσα από το δικό του δημιουργικό ταξίδι, στο μαγικό χώρο της γαστρονομίας, όλα αυτά τα χρόνια: «Στοχεύετε στη δημιουργία καινοτόμων και ποιοτικών προϊόντων που δίνουν λύσεις στον καταναλωτή.».

 

 

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X