ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πού αναμένονται βροχές σήμερα

Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα, που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί , ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, νωρίς το απόγευμα, πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη, για να κυμανθεί, τουλάχιστον στο εσωτερικό και τα ορεινά, πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές,

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα εμφανίζονται από τα δυτικά αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X