ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχεται νέο χαμηλό βαρομετρικό - Βροχές, κρύο και καταιγίδες

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ βαροµετρικό χαµηλό αναµένεται από το βράδυ της Τετάρτης. Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς, 3 µποφόρ και το απόγευµα µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά το πρωί, στα νότια και τα ανατολικά, ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ, αλλά στα δυτικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα δυτικά, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 9 βαθµούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 7 στα υπόλοιπα παράλια και στον -1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά, κυρίως στα δυτικά και βόρεια θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Από το µεσηµέρι και µετά ο καιρός θα καταστεί µερικώς συννεφιασµένος και τοπικά κυρίως συννεφιασµένος, ενώ πιθανό να πέσουν ελαφρές βροχές και στα ψηλότερα ορεινά λίγα χιόνια.

Την Τετάρτη, διαστήµατα µε ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται µε συννεφιά και ενδέχεται να πέσουν τοπικές, ελαφρές κυρίως, βροχές ή και λίγα χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Από αργά το απόγευµα όµως, ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, καθώς και χιόνια ή χιονόνερο στα ψηλότερα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή πτώση για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε βροχές, στις περισσότερες περιοχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Τοπικά στα ορεινά θα χιονίζει κατά διαστήµατα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση, για να κυµανθεί λίγο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, στην Πλατεία Τροόδους, ήταν 48 εκατοστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X