ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πότε ανοίγει ξανά ο αυτοκινητόδρομος

Με χαμηλότερες ταχύτητες θα κινούνται για τους επόμενους μήνες οι οδηγοί στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η σημερινή εικόνα με τις ουρές αυτοκινήτων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού θα γίνει ρουτίνα για όσους οδηγούς μεταβαίνουν καθημερινά στην Λευκωσία είτε για εργασία είτε για τις καθημερινές τους υποχρεώσεις, αλλά και για όσους προγραμματίζουν να ταξιδέψουν από την Λευκωσία, σε άλλες επαρχίες. Η προσωρινή αναστάτωση οφείλεται σε εργασίες που διεξάγονται στο πλαίσιο της φάσης Α του περιμετρικού δρόμου Λευκωσίας.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του το Τμήμα Δημοσίων Έργων, για πέντε μήνες η κυκλοφορία θα διοχετεύεται από την έξοδο της βιομηχανικής Ιδαλίου προς τον παρακαμπτήριο Τσερίου, ενώ η κυκλοφορία από τον παρακαμπτήριο Τσερίου προς Λευκωσία μέσω του αυτοκινητόδρομου θα είναι κλειστή. Η κυκλοφορία από τον παρακαμπτήριο Τσερίου προς Λευκωσία, θα διεξάγεται μέσω του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της JCC.

Σε επικοινωνία της «Κ» με την Cyfield, κατασκευάστρια εταιρεία του έργου, αναφέρθηκε ότι εφόσον ολοκληρωθούν οι εργασίες στην συγκεκριμένη πλευρά του δρόμου, οι εργασίες θα μεταφερθούν στην άλλη πλευρά, έτσι το τμήμα του αυτοκινητόδρομου θα είναι κλειστό για άλλους 5 μήνες. Άρα υπολογίζεται ότι η κυκλοφορία θα διεξάγεται μετ εμποδίων, και την περίοδο των καλοκαιρικών διακοπών και του Δεκαπενταυγούστου, και μέχρι το τέλος του 2022.

Η Α φάση του περιμετρικού Λευκωσίας, αναμένεται να ολοκληρωθεί το Φθινόπωρο του 2023.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X