ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πότε αλλάζει το σκηνικό - Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Αναλυτικές προβλέψεις

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται αρχικά αραιή σκόνη η οποία σταδιακά θα υποχωρήσει. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και παροδικά στα προσήνεµα, µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα νότια και τα ανατολικά παράλια και λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα δυτικά και βόρεια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις και αραιή σκόνη.
Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήµατα σκόνη.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας αναµένεται να είναι αυξηµένες.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακάs άνοδο µέχρι την Πέµπτη, για να κυµανθεί πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους. Την Παρασκευή αναµένεται πτώση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X