ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποινής φυλάκισης σε 23χρονο που τον τσάκωσαν με ναρκωτικά

Το δικαστήριο τον βρήκε ένοχο

Σε ποινή φυλάκισης τριών χρόνων καταδικάστηκε σήμερα 23χρονος, στην επαρχία Αμμοχώστου, σχετικά με υπόθεση ναρκωτικών και συγκεκριμένα, κοντά στα τρία κιλά ποσότητας κάνναβης. Η ποσότητα κάνναβης εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, τον περασμένο Νοέμβριο, 2019.

Συγκεκριμένα, στις 11 Νοεμβρίου, γύρω στις 5.00 το απόγευμα, μέλη της ΥΚΑΝ, έκαναν σήμα σε αυτοκίνητο, που κινείτο σε δρόμο της επαρχίας Αμμοχώστου, να σταματήσει για έρευνα. Ο οδηγός του οχήματος, προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί, να πυροβολήσουν τα ελαστικά του οχήματος και να πετύχουν την ακινητοποίηση του.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, οδηγός του οχήματος ήταν ο 23χρονος, έχοντας ως συνοδηγό 37χρονο. Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των €1,740, μια ζυγαριά ακριβείας, ένα πλαστικό δοχείο με ίχνη κάνναβης και μία κάψουλα με άσπρη σκόνη, που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη. Οι δύο συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση.

Ακολούθησε έρευνα σε περιφραγμένο χώρο, σε κτηνοτροφική περιοχή της επαρχίας Αμμοχώστου, όπου είχαν εντοπιστεί προηγουμένως να κινούνται ύποπτα ο 23χρονος και ο 37χρονος. Κατά την έρευνα εντοπίστηκε και κατασχέθηκε η ποσότητα κάνναβης, 2 κιλών και 956 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα τα μέλη της ΥΚΑΝ να προχωρήσουν και στη σύλληψη του 44χρονου ιδιοκτήτη του χώρου.

Με την ολοκλήρωση των αστυνομικών ανακρίσεων, εναντίον των τριών υπόπτων καταχωρήθηκε στο Κακουργιοδικείο Αμμοχώστου, για εκδίκαση, υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα. Αφού το Κακουργιοδικείο έκρινε ένοχο τον 23χρονο, επέβαλε σήμερα σε αυτόν ποινή φυλάκισης για περίοδο τριών χρόνων, ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης εναντίον των άλλων δύο υπόπτων συνεχίζεται.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην επαρχία Αμμοχώστου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X